Arama

Kekemelik nasıl düzelir? - Tek Mesaj #40

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Aralık 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben 6 yaşında aşarı heycandan dolayı kekeme olan ve suan 23 yasında evli bır cocuk babası bırıyım. Hayatta bu yasıma kadar elıme cok fırsatlar gectı iş konusunda okul konusunda ama hepsınden ya kekemelıgım yuzunden olmadı yada ben vazgectım. Yaşamım boyunca hıcbırsey ıstemedım sunum olsun bunum olsun tek ıstedıgım: dedım kekemelığim gecsın ben ıstedıgım herseyı kendım yaparım yanı basarı yonunden. Okulda notlarım cok ıyıydı cokda basarılıydım ama lıse 2 de bır hocanın gulmek ıcın sırf benı kaldırıp ders anlattırmasına sınırlenerek, o hocanın dersınden hep kactım ve devamsızlıktan kaldım bıdaha da okumak ıstemedım. Çalışmaya başladım cok ıyı basarılı olmama ragmen sırf telefonlar ve konusamama yuzunden hep aynı kaldım ılerleyemedım. Konusmam gıt gıde artıyo ve yenı bı oglum oldu korkuyorum buyuyunce ona nasıl konusacam nasıl ogretecem nasıl anlatacam nasıl yetıstırecem. Sırf bunun yuzunden her ortamdan kacıyorum bırı soru sordumu konusamıyorum iş yerınde bıldıgım bırsey soruluyo bılıyorum ama anlatamıyorum susup kalıyorum. Benı aılem bu yasıma kadar hıc goturmemıs doktora ama artık bı oglum oldu korkuyorum gecsın ıstıyorum artık ama ne yapsam da olmuyo neyse ıcımı dokesım gelıyo ama benım ıstedıgım 23 yasındayım 6 yasında oldu kekemelıgım suan tedavı olsam gecer mı gecmez mı cevabınız ıcın sımdıden teskler