Arama


ener - avatarı
ener
Ziyaretçi
30 Aralık 2010       Mesaj #15
ener - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

selam.

ilk gün rüyamda bir evdeyim ama benim evimmi bilmiyorum karanlık loş ışıklı bir mutfaktayım
çok korkuyorum titriyorum bir kara kedi geçiyor mutfakta sonra ocak yanıyor kendi kendine söndüremiyorum çok korkuyorum sanki 3 harfliler beni korkutmaya çalışıyor su döküyorum gazı kesiyorum ateş sönmüyor sonra gri bir kedi görüyorum içimdem bu üçharfli bu süretle yanıma yaklaşıyor kediyle boğuşuyoruz sonra kediyi çok korkarak boğuyorum öldüğünü görmüyorum sonra yok oluyor ocaktaki ateşi söndürmek için gri pembe renkli bir yeleğim var onu çıkarıyorum ocağın üstüne kapatıyorum ateşi göremiyorum fakat kaskatı bir şekilde uyanıyorum.....

ikinci gün rüyamda yine bir evdeyim mutfak çok küçük 4 tane ufak camı var kapanmıyor buzuk sinir oluyorum kapatmaya çalışıyorum bu kez korkuyorum fakat önceki gibi değil daha az sonra camdan sarı bir kedi giriyor bana saldırıyor kolumu ısırmaya çalışıyor ben çok kalın giyinmişim ısırdığını hissediyorum fakat fazla acımıyor. çenesinden tutarak onu kolumdan alıyorum sıkarak kediyi siyah bir poşete koyorum büküyorum kediyi sonra dışarı atıyorum. Sonra hemen arkasından gri bir kedi giriyor içeri oda ısırmaya çalışıyor fakat sadece kazağımın kolunu ısırıyor hiç birşey hissetmiyorum. Onu da atik bir hareketle çenesinden yakalayıp dışarı atıyorum.
iki rüyadada kan yok ses yok .
Hemen dönerseniz sevinirim.
teşekkürler

Rüyada Kedi Görmek
Rüyada kedi, hizmetçi ile yorumlanır. İbn-i Sirin'e göre, rüyada kedi görmek, ev halkından birisi ile yorumlanır. Genellikle kedi, kötü bir kadın olarak tabir olunur. Rüyada bir kedi tarafından ısırıldığını görmek, hasta olacağına; bir ev kedisi tarafından ısırılmak, bu rüyanın aksine olarak, bu kimsenin, bu yılı rahat ve huzur içinde geçireceğine işarettir.

Cin görmek, dünya ve onun gurur vesilesi olan şeyleri uğruna hile yapmaktan sakınmayan kimseye; Görülen cin alim, doktor, iyilik sahibi ve iyi vasıflı biri ise müslümana yararı dokunan iyi kimseye, Evine cin girdiğini görmesi hırsız veya düşman girmesinee; Cin görmek bazen yolculuğa, hırsızlık yapmaya, zina ve kumara, içki içmeye, bid'at işlenen yerlere, kilise ve eğlence yerlerine, Yollarda görülen cin yol kesici eşkiyalara, Cami ve güzel yerlerde görülen cinler onların müslüman olanlarına; Cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder.
Rüyada korkmak, tersiyle yorumlanır. İnsan rüyada kokrtuğu nisbette güvenlikte olur. Sebepsiz yere çok korktuğunu gören kimse, layıksa muhakkak ki Allah'ın dostudur. O'nun sevgisini kazanır. Rüyada korku her zaman iyidir. İnsanın üzernde bulunduğu kötü durumlardan kurtulmasını gösterir. Tabii ki psikolojik bir rahatsızlıktan kaynaklanmamak şartıyla. Tok karınla yatmaktan ve sinir bozukluğundan kaynaklanan korkular bu bahsin dışındadır.
Son düzenleyen Safi; 30 Mart 2018 19:59