Alıntı
andev adlı kullanıcıdan alıntı arkadaşlar bnm msn'de ne sorun var bilmiorm ama, ben zamanında msn'e cannibis skin falan yükledim sonra başka skinler yükledim sıkıldıkça sildim fln en son cannibis yükledim sonra kaldırmama ragmen msn kişi listesi arka planında hala o kaldı.Bundan cok rahatsız oluorm başka skinleri yüklerken hata verio yüklenenlerde açsa bile arkada o siyah bi skinde mesela beyaz beyaz sırıtıo edio msn'in içine...Bir başka derdim de msn'de meşgul oldugum zaman ne online olanları haber veriyo nede msn'de hiç bi türlü uyarı sesini çalıyo
arkadaşlar msn + bütün eklentileri onlarca defa sildim baştan yükledim olmadı sanki baştan yüklememişim gibi beni tanıyo aynı şekilde giriyo msn'e napcam ben yaa ??? silmem bile işe yaramıyo ?
Arkadaşlar bide msn handwriting yükledim ama sonra kaldırdım ekle / kaldırdan ona ragmen her msn'e girdigimde "kill carrot" diye bi sayfaya atıo beni pc de hangi site açıksa onu degişio oraya girip hata veriyo onu nası çözcem ? ACİL YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR BEKLİORM HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Değerli Arkadaşım Öncelikle aynı konu dururken sen yeni bir konu açmısın buraya aldım > lütfen formu incelemeden konu açmayın...! Geçelim sorunlarına > öncelikle makinanda anladığım deneme maksatlı ne görüyorsan indirip kuruyor sonra da canın sıkılınca kaldırıyorsun bir büyüğün vede mesleğim olması açısından ağbey tavsiyesi sana > her gördüğün programları indirip kurma önce düşün "bu program bana ne verebilir..?" diye sonra olaya gir tıpkı elyazısı olayı gibi başına bir bela almışsın kurtul kurtulabilirsen vatandaş seni kendine bağlamış gidyor farkındasın herhalde " her msn'ye " girdiğinde tak reklamı sayfası karşında değil mi..? şimdi messenger plus ayarlarına gir ve sözü geçen el yazısı seçeneğini kaldır ki kurtulasın ( regetiden kaldırman sorunu çözmeyecek ufak bir uyarı seni aşan bir durum zira ) diğer seni sinir eden duruma gelince > aşağıda verdiğim zip li dosyayı indir ve çalıştır karşına gelen programıda msn messenger ile ilgili bir bölüm var onu bul komple kaldır seçeneğini işaretle ve ayarları günceleye bas > çıkan rapor aynı seçeneğin karşısında yeşil ok işareti varsa işlem sonuçlanmış messengerin ve bileşenleri makinandan güvenle kaldırılmıştır > UYARIDIR > diğer yardımcı programları da iyice kaldırdığından emin olmalısın...! zira tek kalmış bir kalıntı senin sinirsel kat sayını çoğaltacaktır dikkatli işlem yapman tavsiye olunur > ve messengeri resmi sayfasından indir baştan kur tüm sorunların değil ama % 95 sonuca gideceksin > kolay gelsin zip şifren msxlabs.org 'dur > exe. program olduğundan zipi açmadan sana soru soracak "evet"i seçmen tavsiye olunur > sözü geçen programda bilmediğin seçenekleri asla işaret koyma zira bu program senin değil son derece iyi bilenlerin dahi ulaşamıyacağı yerdeki kayıt bilgilerini kaldıran bir programdır tavsiyem olur Son düzenleyen Blue Blood; 6 Kasım 2005 13:31