Arama

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Ocak 2011       Mesaj #152
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm hocam sizi sürekli dinliyoruz bir sorum var benim midemde sürekli yanma var baş ağrısı var birde bende varikoser var ne yapmam lazım
*tl 05367981801

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Ben adil anvar-oglu siza dardimi anatmak istierim il 2005;05;05 bu vakiy RUSIYDA oldu tansion dusukligindan era bayilib dusmisim dusan sirada arnimi ikinji kata cihan merdivan tahtasina vurub era baygun dusub arnim va burnum kanamisti vada al-ayaygim falic durumdaydi;ahman-tezyrdim cagidilar.dohtorlar galangibi tansion-olcadilar 50/30 elaynan hastahanay goturdilyr iki gun egun-bakimda sahladilar sonra palatay aldilar .dedugi darmanlari bulub gatudilar cocuhlarim 9/10 bonum coh sizlierdi har 2 saatta beni sol-sag enima cavurierdilar o cavurma bahtinda bonumda bir hurs oldi vaboyin agrisi gecti.Bizim sorumuza nasababtan amiliyt ypmiersiz doktorun jevabi bir ila kalmasdan gecejagini soyladi. 45 gun sora hastaneden eva gondardilar .Boyin-travmasi olmus ondan asagi sazginlik-eh';ihtiyclarimi ypamierum;tezda-bir al-aygimi sinir cakier. Dirsaktan parmahlarin ucunacan-va dizdan parmah-ujunacan bujdadur .2005.09.28.AMERIKAYgoc-olduh va bunda amiliyt olmaduhuma heyran oldular coh zaman kaibolduguni soyladilar .ABD amiliyt oldum hamma fayda-eh INSALLAH SIZDAN BIR-UMUD BAKLIERIM. SAYGIYNAN ADIL.59 YSINDAIM 6COJUH BABASIIM.

Buradan kendisine ulaşmanız mümkün değil. Kendi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Yard.Doç.Dr. Ömer Coşkun Kişisel Web Sitesi için tıklayınız.

Kişiye kendi resmi sitesinden ulaşmayı deneyiniz.

Dr. Ömer Coşkun - Şifalı Ürünler Merkezi