Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ocak 2011       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben sınıftan bi çocuğun beni sevdiğini düşünüyorum geçen sene din kültürü dersinde resim yapıyordu kağıdın arkasına adımı büyük harflerle yazıp kalp içine almıştı yazdığını gördüm arkasını döndü kağıdı gösterip gülümsedi dersten çıktığımız zaman sınıftaki arkadaşlarıma söylediğim zaman kesin bu çocuk seni seviyo diyolar bidee OoOo sesleri sınıfta yankılanıodu din kültürü dersine girmeden öncede 10 saniye bakıştık sonra ben yüzünde bişe var deyince önüne döndü bu sene aynı kursa gidiyoruz ama o kursu bıraktı ben kursta ona sen kimi seviyosun diye sormuştum bi kızdan söz etmeye başladı konunun içinde yine ben vardım bu kızı ben tanıyomuşum güya o bahsettiği kız bizim mahalledeymiş ama bizim mahallede öyle isimden bi kız yoktu ben yalan söylediğini anlamaya başladım çünkü doğrulukmu cesaretlikmi oynarken sen kimi seviyosun diye yine sordum hiç kimseyi dedi bende hadi ordan yalancı dedim berna diye bi kız vardı dedim kim o be dedi ben zaten yalan söylediğini ordan anladım bence bana yaklaşmak için sizin mahallede falan dedi anlattığım bu olaylara bakarsak sizce bu çocuk beni arkadaş olarak mı yoksa aşk olarak mı seviyodur YARDIM LÜTFENN!!!
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.