Alıntı
anemon adlı kullanıcıdan alıntı Sims 2 oyununu bilgisayarıma kurdum, biraz oynadıktan sonra silip tekrar yüklemem gerekti. Oyunu sildim, ama şimdi yüklemeye çalışırken bi yere gelip takılıyor. Sürekli ya %23'te, ya %49'da kalıyor ve yükleme devam etmiyor. Bir haftadır uğraşıyorum ama durum hala aynı. Bilgisayara hiç kurmamış gibi baştan yüklemem nasıl mümkün olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Eger ki Sims 2'yi Registry'den silersen, programi tamamen bilgisayarindan kaldirmis olursun.Oyunu sildikten sonra, Program Dosyalarinin bulundugu klasore git ve oradan da silindiginden emin ol.Muhtemelen Sims 2 olarak gorursun eger ki silinmemisse.
Daha sonra yapman gereken onemli bolum.Baslat/Calistir ve cikan bolume "Regedit" yaz.Seni Registry Editor'e getirecek.Programin icindeyken CTRL+F yaptiginda bir arama penceresi cikacak karsina ve oraya "Sims 2" yazarak arama baslat.Kisa bir sure sonra onune birkac sonuc getirecek ve Sims 2 olarak gordugun dosyalari sil.Bunda dikkat edecegin nokta her gordugun "Sims" i silme cunku bazilari Windows Sistemi tarafindan kullaniliyor olabilir.Silmeden once dosyayi soyle bir goz at, Windows sistemi ile ilgili bir yazi varsa silme.Arama tamamlandiginda bilgisayarini yeniden baslat ve boylece program bilgisayarindan tamamen silinmis olur.
Not: Registry Editor'u daha once kullanmadiysan cok dikkatli olman gerekiyor, eger bilen bir arkadas varsa yardim istemeni tavsiye ederim.Yanlis bir dosyayi sildiginde sistemde hatalar olusabilir.
Revo.