Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Kasım 2005       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jayjay67 adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba. Şu an aldığım hata kodu 80072efd. Sunduğunuz çözümleri uyguladım işe yaramadı. Ama farkettiğim bi eksiklik msn ayarlarından gelişmiş ayarlara girdiğimde HTTP sina bölümünde hiçbir rakam yazmıyor. Daha önceleri ip adresi gibi birşeyler yazılı oluyordu. Sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba???
Bunun dışında Artık her 80048820 kodlu hatayı aldığımda sistem geri yükleme yapmak zorunda kalıyorum çünkü hiçbirşey çözüm vermedi. Acaba başka bir çözümü yok mu???
Acil cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Flash Chat Teknik Destek Kanalında Yardımcı Olunmuş ve Sorun Çözülmüştür..

Alıntı
lufléé adlı kullanıcıdan alıntı

yaa benim çok önemli bi sorunum var
dün msn tıkır tıkır çalışıyodu
bugün aytığımda sizi msn e kaydedemedik die hata verio bende onar diom herşeyi onarıo bitio bidaa oturum açıo yine olmuyo
msn im çalınmışmı şifresi değişmişmi diye şifremi unuttumdan kontrol ettim hala aynı şifremde değişmemiş gizli sorumda
sonra hotmail.com a giriorm açılmıo
bende passport.com a giriorum ordan oturum açmaya çalışıorm şifremi fln giriorm sonra sayfa açılmıyo
ben nabıcam msn siz yaaaaaMsn Sad
bilgisayar ortak bilgisayar yni 2 oturumlu bilgisayarı açtığımızda ilk o oturumdan girdik msn açıldı sonra oturumu kapatıp benim tarafa geçtiimizde açılmadı ve artık öbür tarafın msn i de açılmıyo
lütfen yardım yaaMsn Sad
yoksa msn de ve hotmail.com da mı bi sorun var??

İnternet Bağlantınızı Kontrol Edin Bağlantınızı Yapılandırın Sistem Bakım Sihirbazı ve Spy Programı Var İse Bilgisayarınızı Taratın..