Arama


_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
7 Ocak 2011       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Sütünüzü arttırmak için her gün bir kase hoşaf içebilirsiniz, soğuk olmamasına dikkat edin. Ayrıca rezene yağının da anne sütünü arttırıcı etkisi vardır. Bir fincan suya 5 damla damlatıp için.

Bebeğinizdeki gaz sorunu için şunları deneyebilirsiniz:
Rezene yağı -
Bir fincan suya 5 damla damlatarak içirin.
Adaçayı yağı - Bir çay bardağı suya 3 damla damlatıp bir defada içirin. Bunu günde bir defa yapın, fazla değil.
Anason yağı - Bir fincan suya 4-5 damla damlatıp içirin. Günde 3 defa yapın.

Ve tabii doktorunuza danışmayı ihmal etmeyin. Geçmiş olsun.

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Bebeğimin aşırı derecede gazı var. Günün belli saatlerinde ağlaması çok daha fazla artıyor. gaz giderici önerebileceğiniz bir şey varsa bilmek isterim. Ayrıca sütümü artırabilecek gıdalar hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim...

Gaz sancısını azaltmak için sizde bir şeyler yapabilirsiniz. Emziren anneler yedikleri bazı besinlerin bebekte gaz yaptığını fark edebilirler. Bu durumda, bu besinlere ara vermeleri bebeğin şikâyetlerini azaltmaya yardımcı olacaktır..Bununla birlikte, gaz sancısını azaltmanın bazı yöntemleri vardır. Öncelikle bebek emzirilirken meme ucunu iyice kavramasına ve hava yutmamasına dikkat etmek gerekir. Ek besinlere erken başlamak, gereğinden fazla meyve suyu vs. vermek gaz sancılarını arttırır. Bebeği kundaklamak ve hareketlerini kısıtlamak da gaz çıkışını engelleyebilir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.