Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Ağustos 2006       Mesaj #955
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sananebananeonane adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba;

Çok canımı sıkan bir derdim var. İnternette aramadığım yer kalmadı bu forumu da epeyi okudum ama bulamadım, sanırım pek görülen bir sorun değil. Uzun zamandır boğuşuyorumMsn Cry ; lütfen yardım edin...

Windows Live 8.0.0812 kullanıyorum. Zaten kayıtlı beta tester olduğum için çok uzun zamandır Live Messenger kullanıyordum ama uzun zamandır şöyle bir sorunum var; (Plus!Live ve Mess.be patch kullanıyordum herşeyi silip sadece live messengeri yükledim çözülmedi)

Messengerde login olduğumda kişisel iletim siliniyor ve görüntü adım da bundan neredeyse 3 ay önce yazdığım bir ada geri dönüyor, kullanıcı adları için koyduğum nicname lar da yok oluyor. 5 dakika içinde nicknameler geri geliyor yani ayarladığım hale; görüntü adım bazen en son kullandığım ada geliyor bazen gelmiyor, kişisel iletim ise her seferinde siliniyor.

Delirmeme çok az kaldı, yardım bekliyorum! Teşekkürler

tdfa9
Secenekler > Güvenlik

Resimde Anlattigimi Yaptiktan Sonra Sorununuz Devam Ederse Messenger'inizi Onarin :
Başlat-->Denetim Masası-->Program Ekle-Kaldır-->Windows Live Messenger-->Değiştir
Değiştir butonuna tıkladığınızda "Onarıyım mı yoksa Kaldırıyım mı ? diye sorar. Onarmayı seçin.
Ayrica MessengerDiscovery Yüklü mü? Yüklüyse Saatin Yanindaki Messenger Sembolüne Sag Tiklayin, "Nickname Gecmisi" Secin ve Eski Nickname'lerinizi Silin.