Arama

Mektup nasıl yazılır? - Tek Mesaj #3

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Ocak 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Selam kuzenlerin en tatlısı,
Umutlarımızın sürekli birileri tarafından kırıldığı şu yalan dünyada, toz pembe hayallerimizi süsleyen sevdiklerimiz olmasa nasıl geçer bu zaman öyle değilmi?
Omzumuzda her zaman bir elin olduğunu unutmadığımız,zor anlarımızda ya da en mutlu günümüzü geçirdiğimizde,aklımıza ilk gelenin sevdiğimiz insanlar olduğunda...
İşte o zaman kendini bu insanlar içine koy ve sonra bir resim çiz.Öyle bir resim çiz ki
içinde mutluluk olsun.Bakanlar imrensin o tabloya.Fırçanla sevgi ve umudu karıştır.Alabildiğin kadar iyi niyet koy boyanın içine.Her fırça darbesinde unut acılarını.
Hayatla öyle bir dalga geç ki seni üzmesin artık.Tebessüm at çevrene geçmişine dair.Ders almayıda unutma tabiki.Yeri geldiğinde bizlere akıl vermeyi ihmal etme.Nasihatlerinle süsle hayatımızı.
Çıkmazda olduğunu düşündüğünde aç ellerini gökyüzüne,çağır bulutları yanına.Yanında olduğumuzu hiçbir zaman unutma.İçindeki ateşi dostlarının gözyaşları bile söndüremiyorsa,yağmurları dene.Çık yağmura haykır dünyaya söyleyemediklerini.Duyur sessiz çığlıklarını herkese.Zaman seni yıpratmışsa bakın etrafına kim ne kadar yakınıyor yaşına diye.İnsanlar umutlarını kırıyorsa onlara dönerek "sahip olduğum tek şeyi almanıza izin vermeyeceğim "de.
Evet demesini bil hayır demeyi öğren.Hayatındaki kayıp giden yıldızları düşünme;kafanı kaldırıp baktığında gördüğün yıldızları kurtarmayı dene.Gidene yol ver.Gelene hoşgeldin de.İzlediğin yoldaki durakları sakın atlama.Gideceğin yere de geç kalma sakın.Hayat o kadar kısa ki yapmak istediğin hiçbir şeyi erteleme.İleride "keşke" dememen için.Öncelikle keşke ’leri çıkarmalısın hayatından.En önemliside arkanda olduğumuzu unutma.