Arama

JuLiet - avatarı
JuLiet
Ziyaretçi
10 Ocak 2011       Mesaj #555
JuLiet - avatarı
Ziyaretçi
$imdi ben bismillah deyip yaptIgIm "kotu"LukLeri yazmaya ba$Lasam.. yarIsInı site kaLdIrmaz.. diger yarIsInIda koLpa zannedersiniz.. ama madem oyun oynuyoruz.. BasLaym bakaLim..

Eski sevgilimin yeni sevgiLisi.. hakkImda konusmaman icin defalarca uyarILdIn.. anLamadIn.. ozur diLerim..
Kurban a gidiLir ve ben sevgiLinin kuzeniyim, abLacIm seni cok seviyorum abimde cok seviyor faLan fistik yazismaLar basLar..
(bu arada eski sevgili gIk diyemez cunku siz raydan cikmissinizdir O'na sadece oyuna ortak olmak kaLir..) abim seni seviyor teyzemler enistem herkes seni cok merak ediyor istemeye gelcez seni vermeslerle kacircas ehi ehi sirinlikler yapilir.. Arkasindan, 'Kac yiLdir fotografini masasindan kaLdirmadi abim' denir.. 'Hooo biz 2 aydir birlikteyiz' diyince.. Sen JuLiet abLa degiLmisin !!!

bu krizi ustaLikLa atLatan Eski sevgiLi yeni kriz oLmamasi icin bana yalvarmaktadir.. ama oyun basLamI$tIr bikere..)

Özür diLiycem cagir kizi.. kiz gelir.. eski sevgili geLir.. birden sevimli $ap$aL kuzen gider /nick JuLiet oLuverir.. Sende sevgilinde
bu kadarsiniz i$te diye nasihat cekilir.. Kiz ikinci $oku atLatamaz cocuktan ayrILIr..

Ama haLa konu$uyor hakkImda ne yapacaz..
Kanka sana havale ediyorum.. 2 gune kaLmaz kankalardan biri kizLa web camde konusmustur.. resimLeri eLime geLir..
son uyari.. konu$ma da yeter artik........... haLa konu$ur ve resimler nete duser.. Son mesaj "bileeemi kestim"

AsLinda anLatInca baktImda hicte kotu sayILmam.. epey bi uyarmI$Im..