Arama

fahcan33 - avatarı
fahcan33
Ziyaretçi
13 Ocak 2011       Mesaj #90
fahcan33 - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba üstadlar ;

Ben 23/12/1989 dogumluyum. 2 yıllık dış ticaret bitirdim. Ve açık ögretime geçerek 4 yıllıga tamam lamak istedim fakat parasal ve ailesel yönden askere gitmeye karar verdim.
20 kasıma kadar daha askeriyeden içeri adım atmamıştım ne muayene oldum nede bişi yaptım . 20 kasımda gittigimde ordkai bayan bana muayene kaçagısın dedi. Bende ona tecilimi bozup askere gitmek istedigimi ilettim. Gerkene işlemleri hallettik muayenemi oldum tecilimi bozdurup okulumu iptal ettirdim. Tüm işlemler sonunda bana bir kagıt verdi . Bu kagıtta kimlik bilgilerim kütük bilgilerim ew adresim dogrum tarihim ve Genel Celp dönemi 22 şubat 2011 - Sevk Tarihi 22 şubat 2011 yazıyor . ve bunu altındada 15 gün önce gidip nereye çıktıgını ögrene iblirsiniz diyor ancak tsk nın asker ihtiyacına göre bu uzuya bilir diyor.
Şimdi üstadlar bu bilgiler doğrultusunda Ben şubat ayında gidermiyim ? Ki gitmeyi çok istiyorum ayriyetten Tff Futbol hakemiyim. bu dogrultuda yükselmem için ve bölümümün işini yapa iblmem için askerlik şart. En kısa süre olarka şubat var şubatta gidermiyim arkadaşlar ?
Yalnız mersin 4 götürüyor . Kütügümün bulundugu yer ise 3 götürüyor. Kimi diyor 3 e kalırsın kimi 4 de kafam karıstı aileden ilk ben gidiyorum yardım ederseniz sevinirim üstadlar . Selametle .
Son düzenleyen _Yağmur_; 13 Ocak 2011 08:42