Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ocak 2011       Mesaj #185
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar ben gecen hafta dil kursunu bitirdim
Bugun saglik raporunu aldim srtifikami konsolosluga verdim kurs yerleri adana ankara istanbul ve izmir kursa ilk gittiginiz gun sizi yazili ve sozlu olmak uzere iki sinava tabi tutuyorlar yazili sinavda zaten sizde bisey yapmanizi onlarda beklemiyor ust kisima sirasiyla o gunun tarihi soyisim ve isminiz dogum tarihiniz ve yerini yaziyorsunuz sozlu sinavda sizlere ilk olarak fransizca bazi seyler soruyorlar. Daha sonra turkce olarak fransada dinde zorlama varmidir uc unlu ismini verdiginiz vergiler polisede butce olarak gidiyormu gibisinden sorular soruyorlar. Bunlari cevaplayamazsaniz ekstradan 3 saatlik bi ders aliyorsunuz. Kursa devamlilik ve zamaninda gelmek sizin icin arti kanaat notu kursu aksatmadiginiz zamaninda geldiginiz ve derslere azda olsa katilim yaptiysaniz kurs sonundaki sinavi icin cok stres yapmayin zaten sinavdada size ogretilen basit seyleri soruyorlar sadece son soruyu zor Soruyorlar bilemesenizde problem degil kursu gecebilmeniz icin 50 puan yeterli hocalarin kanaat notlari 70 onun icin kursu fazla dert etmeyin derim ben bu kurs formaliteden ileri gitmiyor. Asil stres vizeyi beklerken basliyor. Ben sertifikami bugun verdim fakat simdiden stres yaptim Allah herkese kolaylik versin.