Arama

Mount & Blade: Warband - Tek Mesaj #8

bhllcn - avatarı
bhllcn
Ziyaretçi
30 Ocak 2011       Mesaj #8
bhllcn - avatarı
Ziyaretçi
Kergit oldum ne yapmalıyım ve ne almalıyım?

Bu size göre değişir at sırtında güçlü refleksleriniz varsa ve iyi okçu kullanabiliyorsanız atlı okçu olun derim.
Hayır okçu kullanamıyorum derseniz kargıcı olabilirsiniz. Kargıcılar etkilidir , tehlikeye girmeden adam öldürme şansınız olabilir.
Kargıcı olduğunuzda süvari atı , en iyi kalkan , tek elli balta ve bir tane paranın durumuna göre kargı alınız.

Sarranid oldum ne yapmalıyım ve ne almalıyım?

Bloklamanız güçlü ise çift elli silahlardan balyoz alın , çok etkili bir silahtır ve düşmanı ilk vuruşta öldüremezseniz yere düşürme şansınız var yerdede vurabilir ve karşınızdakini etkisiz hale getirebilirsiniz.
Üstte de yazdığım gibi bu birimin güçlü okçuları vardır.Okçu kullanabiliyorsanız okçu olun derim çok isabetli atışlar yapabilirsiniz ve en uzun kılıçlarını alabilirsiniz. Düşmana fazla yaklaşmadan darbe indirebilirsiniz hem bu sizin bloklamanızada yardımcı olacaktır.
Atlı kargıcılar , kargıyı iyi kullanırım ve severim diyorsanız bir tane lance alın at sırtındayken kargıyı geriye çekmeyin yani sol tıklamayın o zaten düz giderken kendi kendine aşağı doğru eğildiğini göreceksiniz. Sizin yapmanız gereken kargının ucunu düşmana doğru çevirmek.Düşman yakınınızdayken sol tık yapıp darbe indirebilirsiniz.

Svadyalı oldum ne yapmalıyım ve ne almalıyım?

En iyi kargıcılar Svadyalılardır. Zırhlarıylada diğer birimlere üstünlük sağlayabilirler.Etkili olabilmek için ucu yuvarlak olan en pahalı kargıyı alın.

Nord oldum ne yapmalıyım ve ne almalıyım?

Piyade olun derim bu birim profesyonel olmayan orta halli oyuncular için uygundur.Tek elli balta alın , en güçlü kalkanı alın ve savaşın.

Rodok oldum ne yapmalıyım ve ne almalıyım?

Atlılara karşı bir tane mızrak alın.Piyade olun , ordu nacağı alın en güçlü kalkanı alın biraz yetenek varsa sizi kolay kolay yere seremeyeceklerdir.

Vaegir oldum ne yapmalıyım ve ne almalıyım?

Piyadeleri ve kalkanları güçlü değildir.Okçu olun ve şemşir alın. Sağa sola fakeler vermeye çalışarak vurun.