Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Ocak 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Biz konyada tanıştık 5 ay kadar orada birlikteydik sonra o kastamonuya ben denizliye döndüm. bir bucuk sene daha devam etti ilişkimiz. zaman zaman bunalımlara girer kendini kötü hisseder o zamanlarda bana git dediği oldu ben onu cok sevdiğim için hiç bırakmadım onu barıştıgımızda onun morali düzeldiğinde özür dilerdi ben sinirliyken gözüm kimseyi görmüyor öyle dediğime bakma ne olursa olsun sakın bırakma beni hiç bi zaman derdi hep. 2 senemizin doldugu gün benden soğudugunu söyledi bi süredir zaten hep ilgisizdi. eski yaşadıklarından eski sevgiilerinden beni cok üstün tutar çıkarsız benimle olan benim için kendinden ödün veren yalnızca sensin der. biz birlikte olduk o hep bu yüzden onun yanında oldugumu ondan ayrılmadıgımı sanıyor. her sorun yaşadıgımızda onun aklında hep bu var. açıkça defalarca söyledim ama inanmıyor. kendini yalnız hissediyor güven problemi var. bi kaç ay önce açıkça konustum onunla bu nedenden dolayı sana bağlı değilim bunu kanıtlamam için senden ayrılmam mı gerekiyor beni buna mecbur etme dedim yine olmadı. beni aramazsan ben asla aramam der yaptı da bunu git dediğimde gidersen ben bunu istemeden söylesem kahrolsam bile geri dönmem der hep. şimdi benden soğudugunu sevgisinin az oldugunu tam bitmediğini söylüyor. eski dediklerim değişti diyor.ve yanımda kalma nedeni benimle birlikte olmasıymış. ben bizim için cok emek verdim. ve onun yanında kalma nedenim sadece onu canımdan çok sevmem. diğer nedenin hiç bir önemi yok. sadece onsuz olmaya bi saat bile dayanamadığım için ayrılamıyorum ondan. benidenemek için mi yapıyor yoksa gerçekten mi soğudu yada yine sonradan düzeleceği bunalımlardan birine mi girdi bilmiyorum ama ilk kez bu kadar ciddi. bunları yazmak istedim belki biri okur ve bi fikrini söyler bana diye ne yapacagımı bilmiyorum. boşluktayım heran kayıp gidicek gibi çok korkuyorum. (LOST)