Arama


RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011       Mesaj #1
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Opera Mini
MsXLabs.org

Mobil pazarın lideri olan Opera, Mini 5.1 ile yerini daha da sağlamlaştıracak gibi görünüyor.
firstclasswebexperience

Birinci sınıf bir web deneyimi…
Daha önce hayal edemediğiniz bir mobil internet deneyimini telefonunuzda yaşayın. Opera Mini, hangi çeşit telefon kullandığınızın bir önemi olmaksızın, herhangi bir telefon ile oldukça basit, şeffaf ve üst sınıf bir internet kullanımı sunuyor size.

Opera, size tüm sayfaları adeta bir masa üstü bilgisayarı kullanıyormuşçasına ve tüm standartlara uyumlu bir halde önünüze getirir.

Kullanılabilir ve hızlı sekmelerle açık pencereler arasında hızla gezinebilir ve hızlı erişimi kullanrak favori web sayfalarınıza tek bir tıklama ile ulaşabilirsiniz.

Opera’nın geliştirilmiş yeni kullanıcı arayüzü sayesinde hem dokunmatik hem de normal ekranlarda hızla ve verimli bir şekilde gezinebilirsiniz. Yine kolayca ekran yönünü değiştirip ve ayrıca yazı karakterlerini değiştirirek en iyi okuma performansını alabilirsiniz.

Hızlanın icospeed4044434
En hızlı internet deneyimi artık telefonunuzda. Opera’nın tarama hızı ve hızlı kontrolleri, onu yıllardır mobil tarayıcı alnında en üstte tutuyor.

Kolayca gezinin icobrowse4050489
Adeta bir masa üstü bilgisayrdınaymışçasına hızla gezinin. Hangi telefonu kullandığınızın bir önemi yok.

Maliyeti düşürün icosave4063576
Opera’nın yeni sıkıştırma teknolojisi ile kullandığınız data transferini %90′a varan bir oranda azaltarak maliyetlerinizi düşürün.

Video videothumb4067287
Opera Mini tanıtım videosunu izlemek için sağdaki resme tıklayın. (Video youtube.com üzerindedir.)

Genel Görünüm

uimap4225976

İndir
Türkçe dil desteği ile gelen yeni Mini 5′e telefonunuzdan www.operamini.com , bilgisayardan ise Opera Mini & Opera Mobile browsers adresinden ulaşabilirsiniz.

Opera Mini’yi İndir
Ücretsiz
Sürüm: 5.1
Desteklediği Telefonlar: Java destekli tüm telefonlar, Andorid işletim sistemli telefonlar…

Opera Mini‘de yaşadığınız sorunları Türkçe forumlara ya da İngilizce forumlara bildirebilir, programsal hataları Hata Sihirbazı ile Opera’ya ulaştırabilirsiniz.

Özellikler
Beklemeyin, Daha Fazla ve Hızlı Gezinin
browsemore4388462
İnternet telefonunuzda hiç bu kadar hızlı olmamıştı. Opera’nın yeni tarama motoru ve sunucu taraflı sıkıştırma teknolojisi Opera’nın sayfaları diğer mobil telefon tarayıcılarından çok daha hızlı bir şekilde yüklemesine olanak sağlamaktadır. Yenilikler sayesinde (adres çubuğu, kısayol tuşları ve dokunmatik ekran kontrolleri gibi) zamandan kazanır ve bazı temel fonksiyonları (adres yazma, sayfayı hızla kaydırma gibi) çok daha verimli bir ve hızlı bir şekilde gerçekleştirirsiniz.

Veri Aktarım Maliyetlerinizi Düşürün
savemoney4425282
Opera, pahalı kablosuz bağlantılar sırasında gezinim için akıllıca bir seçimdir. Telefonunda Opera’yı kullanarak, data sıkıştırma teknolojisi sayesinde ödeyeceğiniz faturaları azaltabilirsiniz. Opera Mini yaklaşık %90′lık veri sıkıştırması ile çok küçük bant genişlikleri harcamaktadır. Opera Mobile ise bu sıkıştırmada yaklaşık %80′lik bir performans sergilemektedir fakat tabii ki Opera Turbo’yu kapatarak masa üstü performansı da elde edebilirsiniz.

Adresleri Kolayca Tamamlayın
lesstyping4472717
Yeni URL otomatik tamamlama özelliği ile adresleri kolayca girin. Opera yazdığınız adresleri çok kolayca tahmin edip tamamlayabilir. Adresler ayrıca yer imlerinizden, daha önce ziyaret ettiğiniz sayfalardan çağrılarak bir liste halinde önünüze gelir ve kolayca seçim yapabilirsiniz.

Ekranınızın Her Yerini Kullanın
betterview4525734
Opera’nın tam ekran modu, size telefon ekranınızını her pikselini tam olarak kullanma olanağı sunuyor. Adres çubuğu ve diğer araç çubukları siz ihtiyaç duyana kadar görünmez olarak size tüm sayfayı görebilme imkanı sağlıyor.

Yer İmlerinize Hızlı Erişin
accessbookmarks4536454
Yer imlerinizi kolayca kaydedin, düzenleyin ve klasörlerinizi organize edin. Tüm favori sayfalarınızı tek bir yerde toparlayın. Opera Link’i aktif hale getirerek yer imlerinizi farklı bir platformdaki (masaüstü gibi) Opera ile sürekli senkronize halde tutabilirsiniz.

Geçmişe Dönün
gobackintime4613948
Opera’nın geçmiş sayfaları gezinme özelliği ile aradığınızı kolayca bulabilirsiniz. Ziyaret ettiğiniz sayfalar tarihsel olarak gruplandırılır ve böylece kolayca aradaığınızı bulabilirsiniz.

Geniş sayfaları kolayca okuyun
touchscrolling4653660
Sayfalar büyük ekranlar için dizayn edilmiş olsa bile Opera’nın metin boyutlandırma özelliği sayesinde sayfaları herhangi bir yöne hareket ettirmeksizin bile kolayca, telefonunzdan takip edebilirsiniz.

Sekmeli Gezinti
tabbedbrowsingzoom46910
Aynı anda bir çok web sitesinde gezinirken birinden diğerinde kolayca geçin,

Opera Link
operalinkzoom4693964
Yer imleri ve hızlı erişiminizi cep telefonunuz ile masaüstü bilgisayarınız arasında eşleştirin.

Hızlı Erişim
speeddialzoom4744895
Tek tıklama favori sayfalarınıza ulaşın ve yeni bir sekme açtığınızda görsel yer imlerinizi görün.

İndirme Yöneticisi
downloadmanagerzoom4953
Tarayıcıdan indirmelerini yönetin. İsteğinize göre indirmelerinizi durdurun, bekletin ya da devam ettirin…

Parola Yöneticisi
passwordmanager4976349
Sadece bir tıkla email’inize, sosyal platformlara(Facebook, Twitter…) ya da diğer sitelere girin. Şifreyi girmekle vakit kaybetmeyin.

Dokunmatik Klavye
touchnkeypad5052698
Arayüz, dokunmatik ekran ve tuş takımlı telefonlar için geliştirildi. Artık çok daha rahat kullanacaksınız.

Mini’yi Bilgisayar Üzerinden Deneyin
Opera Mini’yi bilgisayar üzerinden denemek için tıklayın.


Opera Mini 5.1 Ekstra İndirme Adresleri

Alternatif Adresler:
Opera Türkiye | Opera Mini
http://m.opera.com/
Direkt İndir > JAD: http://bit.ly/operamini51 > UZUNADRES
Direkt İndir > JAR: http://bit.ly/operamini51jar > UZUNADRES
Opera Mini & Opera Mobile


Opera Mini 5 Direkt İndirme Linkler aşağıdadır:
Opera Mini 5.0 sürümüdür. 5.1'i beğenmeyip eski sürüme dönmek isteyenler aşağıdakileri kullanabilir. Bunlar genel sürüm olduğu için m.opera.com'dan daha önce indirdiğiniz Mini ile aynı performansı gösteremeyebilir.
http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-tr.jad
http://mini.opera.com/download-5/opera-mini-latest-advanced-tr.jar
Son düzenleyen _VICTORY_; 15 Temmuz 2013 15:55