Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Şubat 2011       Mesaj #37
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bende unutamiyorum sabahin 6.olmus ben halen facede resmine bakip zirliyorum isin en aci yanida ayrildikdan 2sene sonra aglamam sebebine gelince 2 gün evel yasadigimiz sehirden ve ülkeden baska ülkeye sehre gidecegini ögrenmem bu cok aci ayrildigimiz gün bile bukadar üzülmemisdim neyapacagimida ne düsünecegimide bilmiyorum gitme sebebi olarak küstüm diyor bu sehire ve bu sehirdekilere onu bukadar kiran üzen kimdir bilmiyorum benden yasca cok büyükdü bana 20 sene evli kaldigini esine bir kes seni seviyorum demedigini söyledi ve dogru oldugunu biliyordum ben onunla bosandikdan sonra tanismisdim ve bana beni sevdigini söyledi ama bilmemki dogrumuydu onu azda olsa tanimisam yalan söylemedi ama ayrildikdan 1.5 .2 yil sonra küstüm gidiyorum diyorsa sebebi ben olabilirmiyim?? onun msn siresini biliyorum tabi bundan o nun haberi yok,,ona gelen her mail siliyor bir tek benim mailerim haric?? gitme dedim ama durmam tutunamam burada dedi sebebini sormaya korktum cok üzgünüm pisikologtan termin aldim kafayi yemek üzereyim