Arama

Defne Joy Foster - Tek Mesaj #2

ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
2 Şubat 2011       Mesaj #2
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, ölü bulundu.
Annesi Türk, babası Amerikalı olan Foster, 3 yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV'de DJ olarak ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, ''Ruhsar'', ''Beyaz Yalanlar'', ''Sihirli Annem'', ''Selena'', ''Hayal ve Gerçek'' gibi dizilerde de rol almıştı.
Ad:  defne_joy_foster.jpg
Gösterim: 535
Boyut:  15.8 KB

''Yok Böyle Dans'' adlı programda yarışmacı da olan 32 yaşındaki Defne Joy Foster Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Polis olaya ilişkin inceleme başlattı.

Ölüm sebebi
Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Foster'ın ölü bulunduğu Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binaya geldi.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin, buradaki incelemeleri sürüyor.
Bu arada, astım rahatsızlığı olduğu öğrenilen Defne Joy Foster'ın, dün gece arkadaşlarıyla eğlendikten sonra arkadaşı Kerem Halit Altan'a ait bu eve geldiği öğrenildi.
''Solunum yetmezliği'' ve ''kalp krizi'' sonucu öldüğü sanılan Foster'ın, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra anlaşılacağı öğrenildi.
Defne Joy Foster'ın cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Caddebostan Tanzimat Sokak'taki 3 katlı binada ölü bulunan sunucu ve oyuncu Foster ile ilgili olarak Kadıköy Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı inceleme tamamlandı.
Foster'ın cesedi, incelemelerin ardından cenaze aracıyla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Bu arada, olay yerine gelerek eşinin ölü bulunduğu binaya giren Foster'ın eşi Yasin Solmaz da, kısa bir süre sonra buradan ayrıldı.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!