kaskosu ve garantisi bulunan hp dizüssü bilgisayarım sürekli arıza açmaktadır infilak edecekmiş gibi ısınıp ses çıkartmasıyla birlikte şimdide pili bozuldu ve yine ısınıp gürültü çıkartıyor tamire git gel İle zaten yıpranan bilgisayarımın tekrar sorun yaratması üzerine hp'den yenisinini talep etmeme rağmen bunun olamayacağını bilgisayarımı tekrar göndermem gerektiğini mümkünse tamiri yapılacağını bildirdiler. git gelle günlerce bekletiliyorum uzun süre bilgisayarım elime ulaşmıyor benim işim bilgisayarla ekmeğimi ben bilgisayar üzerinden kazanıyorum takiplerimi yapamıyorum bana geçici bir bilgisayar bile temin edemediler zararımı siz düşünün Asla kimseye tavsiye etmiyorum ve bu memnuniyetsizliğimi tüm forum sitelerinde paylaşacağım 10 kişi caysa almaktan kardır kurtulmuş olurlar bu tür sıkıntıdan Ayrıca Hp. yi Henüz alalı 1 yıl bile olmamışken 3 kez arıza açması beni iyice kızdırdı Kimse hp den birşey almasın teknik destek sıfır herşey köprüyü geçene kadarmış HP de herşey berbat kalite hiç yok SAYGILARIMLA