Arama

Bilgisayar Teknik Destek - Tek Mesaj #76

darkness.kinq - avatarı
darkness.kinq
Ziyaretçi
12 Şubat 2011       Mesaj #76
darkness.kinq - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayarımın özellikleri şöyle.
ram: 1gb ddr2 ram
ekran kartı: 512 mb ati radeon hd 2400 pro
işlemci: amd athlon 64x2 dual core processor 5000+ 2.60 mHz
işletim sistemi windows xp 32 bit. 160 gb sata disk.

1) bende 1 hafta öncesinden google chrome mozilla internet explorer vs. tarayıcılardan video açtığımda bilgisayar bi 10 saniye takılıyor sonra mavi ekran geliyor. orda watchdog.sys hatası veriyor.sonra bunun dosyasını internetten indirdim sanırım syste32 ye attım. sorun halloldu zannettim ama tekrar aynı şey oldu. sonra ati2dvag hatası verdi.bunu da buldum attım sisteme. yine olmadı ati2dvag hatası veriyodu. biraz da pc yavaşlamıştı. dedim format atıyım. format attım bugun ve yine aynı şey.watchdog.sys hatası verip kapanıyor. driverlara tam yükledim bilgisayarın her türlü driverları tam yüklü. anladım ki formatla da geçmiyor.

2) 2.sorunum ise benim ekran kartında soğutma fanı var mı yok mu bilmiyorum. üstünde demir ızgara var ama el vuramıyorum acaip sıcak.mesela pes2011 oynuyorum yada başka bi oyun.ekran gidiyor. herşey çalışıyor ama ekran kararıyor.sonra ekrana bi yazı geliyor; 83K / 103 hz frequency is out of rance. mesela ekran gittiğinde oyun var ses geliyor. esc ye bastıgmda menu falanda gelio hani herşey çalışıyor ama ekran yok.sonra ekranın tüm kablolarını söküp geri takıyorum olmuyo. ekran kartından çıkarıyorum kabloyu yne olmuyor. ekran kartını da söküp taktım yine olmuyor. driverların güncel olanları indirdim. napmalıyım?