Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Benim bildiğim daha doğrusu ögrendiğim kadarıyla boynunun altı göğüs kısmındaki benekler beyaz veya gri renkte olursa (erkek) oluyor fakat kahve veya siyah renkte olursa (dişi) oluyor bu tespit doğruluk oranı % 85 tutar ben mesela 3 dişi 1 erkek olduğunu iddaa ediyordum sonra uzman kişi bana iki dişi iki erkek dedi o zaman anladım kafeste adeleti sağlayamadığım için yumurta alamadım çünkü iki erkek olduğu için dişileri paylaşamadılar sürekli bir kapışma söz konusu idi hemen erkeğin birini alıp yerine dişi koydum ..ama benim erkek çok hırçın fakat dişilere göre biraz ufak kalıyor zaman lazım yani beslenmesi gerekiyor biraz daha.. sana diyeceğim ismail kardeş önce cinsiyetlerinden emin ol belki hayvanlar daha gelişme aşamaşındadır önemli olan aile ortamı oluşturmak soğuklada alakası yokmuş soğuktada yumurtluyolarmış uzman arkadaşım öyle dedi .Bu arada talaş koymasanda olur ..nasıl kolayına geliyorsa ben ben bir süre kullandım talaş şimdi altlarına kağıt seriyorum iki günde bir değiştiri,yorum neyse kolay gelsin