Arama

Rower - avatarı
Rower
VIP MazessezaM
19 Şubat 2011       Mesaj #81
Rower - avatarı
VIP MazessezaM
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba
benim eski bir bilgisayrım var 2004 ten kalma. ama bu zamana kadar indirdiğim yüklediğim hiç bir programda beni yarı yolda bırakmadı. sorunum şu. bundan 2 ay öncesine kadar dediğim gibi bilgisayarım hiç sorun çıkarmıyordu fakat yaklaşık 2 aydır pc yi her açtığımda henüz masa üstü açılmadan mutlaka donuyordu. ama her açılışta. dolayısıyla her açtığımda bir kez resetlemek zorunda kalıyordum. kullandığım programlardan biri buna sebep oluyordu ama ne olduğunu bulamıyordum . çünkü uzun zamandır kullandığım programlar olduğu için programlardan kaynaklı değil pc eski olmasından kaynaklı diye düşünüyordum ama. bir kaç gün önce bilgisayarımın donma sebebinin gom player olduğunu farkettim. gom playerı kaldırdığım zaman pc canavar gibi çalışıyor . fakat gom player ı yükleyince yine her defasında resetlemek zorunda kalıyorum. dün farklı bir açtane video player yükledim fakat gom playerın yerini tutmadılar. bir iki tanesi daha gom player gibi pc yi dondurdu. sorun ne olabilir. bilgisi olan yada başına gelen arkadaşlar varsa yardımınıza ihtiyacım var. şimdiden elnize emeklerine sağlık. teşekkür ederim

Proğram isletim sisteminizle uyumlu değildir eski bir sürümse Win7, Vista kullanıyorsanız tam uyumluluk içinde çalısmayabilir veya baska sebeplerden dolayı diğer proğramlarla çakısma olabilir Gomplayer seçeneklerinden baslagıçta çalıstır seçeneğini pasif hale getirerek deneyebilirsiniz buda olmadıysa alternatif güzel bir oynatıcı olanVLC VideoLAN 1.1.7 öneriyorum.
Gölgen misali yanındayım!Msn Thunder