Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
28 Şubat 2011       Mesaj #8
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

doktor olmak için kaç puan lazım ve hangi liselere gitmek gerekiyor lütfen acil yazınızz

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

BEN DOKTOR OLMAK İSTİYORUM ACABA HANGİ LİSE VE OKULLARA GİTMEM LAZIM ? CEVABINIZI YAZDINIZ ZAMAN SIZE COK TESSEKKUR EDERIM Msn Happy Msn Grin



Önce liseyi bitirip tıp fakültesini kazanmalısınız. Tıp fakültesini bitirdikten sonra da tıpta uzmanlık sınavını kazanıp yaklaşık 4 yıllık eğitim-çalışmadan sonra cerrah olabilirsiniz.

Doktor olabilmek, Tıp Fakültesi kazanabilmek için sayısal bölüm okumalı ve matematik ve fen derslerinde başarılı olmalısınız. Anadolu Liseleri, Fen Liseleri, Liselerin fen-sayısal bölümlerinde başarılı öğrenci olmaya çalışın. Hedefiniz güzel ve bu hedef için size düşen çalışmak. Başarılar dilerim.

Sayısal konularında başarınızı geliştirmek için önce bu konuları sevmenizi ve oyun oynarken aldığınız keyifle problemleri çözer hale gelmenizi öneririm. Hem çok problem çözün hem de çok sayıda test. Böylece hem sayısal bilginiz artacak hem de sınavlara yönelik hız kazanacaksınız.

Kendinizle ilgili özel bilgi yardımını okulunuzun ve varsa dersanenizin Rehberlik bölümünden mutlaka almanızı öneririm. Sizi yönlendireceklerdir.