Alıntı
endvirus adlı kullanıcıdan alıntı Bu Sürümde birsey daha dikkatimi Cekti.. Kisi Listesinde Kisi Sayısı ve onLine Kisi Sayısı (Arkadaslar ( 15 / 50 ) ) Yazmıyor.. Yani Kimin onLine oLdugunu anLamak icin gruba tıkLamanız gerekiyor.. Bicok grup oLdugu düsünüLürse bu is bi HayLi zaman aLır. Ben biraz Arastırdım Fakat bi cözüme uLasamadım. Varsa bi yoLu AcıkLarsanız Sewinirim !
Ve Birden FazLa kisiyLe konusurken PencereLeri Sekme HaLinde SıraLıyor.. Bu Konuda da Yardımcı oLursanız Sevinirim .
Ayrıca Ben Bu Sürümü pek begenmedim.. Bunu kaLdırıp bir önceki Sürümü kurdugumda SürekLi uyarı geLiyor " Yeni Sürüm Mevcut " - " GünceLLeme Mevcut " Vs . Simdi Benim Eski Sürümü kuLLanarak bu uyarıLarı engeLLeme Sansım Var mı ?
Aynı sorun bende de vardı. Ben zaten bastan kötü olduğu için birçok açıdan yeni versiyonu yüklemedim. Hiç de görmedim ama o güncelleme dayatmasından kurtulmak için, elimdeki sürümü sildim, sonra tekrar download edip o sürümü tekrar yükledim. O şekilde kullanıyorum ama nereye kadar gider bilmiyorum.