Arama

PiSiK0PATR - avatarı
PiSiK0PATR
Ziyaretçi
2 Eylül 2006       Mesaj #80
PiSiK0PATR - avatarı
Ziyaretçi
1 pix beyazGOLBAHÇE

6D951BF2695A9C449D331791b

1- Kezman ve Deivid için kanatlardan ceza sahasına gollük orta yağacak
2- Appiah ve Aurelio, rakip kaleyi gördükleri yerden şut atacak
3- Tuncay ve Alex'ten ileri uçtaki isimlere uzun toplar atılacak
4- Golcü özelliği olan Lugano kornerlerde ve kenar ortalarda ileriye çıkacak
5- Alex rakip kaleye yaklaştığı anda Tümer, boş alan yaratacak
6Edu ve genç Kerim, Fener savunmasının sigortası olacak

Golcü kimlik
Kezman, Lugano, Deivid ve Edu gibi üst düzey yıldızları transfer ederek gücüne güç katan Fenerbahçe, oyun planında radikal değişikliklere gitti. Teknik Direktör Zico, Fenerbahçe'ye daha fazla 'golcü kimlik' kazandırmak için müthiş planlar hazırladı. Brezilyalı çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin yeni futbol felsefesini 'gol' üzerine kurarken, takımdaki yıldızlara da yeni görevler verdi. Sarı-lacivertlilerin idmanlarını dakika dakika takip eden Fotomaç'ın futbol otoriteleri, Zico'nun yeni oyun planlarını belirledi. İşte Zico'nun Sarı Kanarya'yı uçuracak taktikleri:

Alex rahatlar
Forvet hattını oluşturan Kezman ve Deivid, süratli ve fırsatçı isimler. Bu iki star için kanatlardan ceza sahasına adeta orta yağacak. Tuncay, Aurelio, Appiah ve Alex gibi yıldızlar, orta alandan ileri uç elemanlarına uzun paslar atacak. Appiah ve Mehmet Aurelio, rakip kaleyi gördükleri yerden şut çekecek. Savunmada oynamasına rağmen golcü özelliği olan Lugano, kornerlerde ve kenar ortalarında ileriye çıkıp gol arayacak. Alex, rakip kaleye yaklaştığında Tümer, savunmanın dengesini bozup, süper sambacıya boş alan yaratacak. Edu ve genç Kerim, defansın sigortası olacak.

1 pix beyazD36B666AC7B19A4EA79C672Fb1 pix beyaz spacerUnutamam seni
Efendiliği, profesyonelliği ve golleriyle F.Bahçe için çok özel bir yeri olan Luciano 'elveda' dedi.

ÜLKESİNE GİDECEK
Kasıklarındaki sakatlığın uzun sürecek olması nedeniyle sözleşmesi karşılıklı feshedilen Fabio Luciano veda etti. Oğlu Jean Luca ile Samandıra Tesisleri'ne gelerek, teknik heyet, takım arkadaşları, tesis çalışanları ve gazetecilere veda eden Luciano, tedavisi için ülkesi Brezilya'ya gideceğini bildirdi.

EDU TAM İSABET
Vedalaşma esnasında Luciano ve futbolcuların gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Luciano, "benSakat bir şekilde takımıma yardım edemezken ayrılmak i üzüyor. Zico ile çalışamamak da beni üzüyor" dedi. Sambacı, Edu için "Onu 15-16 yaşından beri tanıyorum. Alınacak en iyi isimdi" diye konuştu

Lucianonun gitmesine üzüldüm en zor maçlarda en zor anda çıkar golünü atardı
Defansda Kötü Oldugu Söylüyorlardı Bence Candan Daha İyi Herkes Can Genç Diye Bir şEy Demiyor Vede Türk Diye Çok Hata Yapıyor Canın Bir Sene Daha Kiralanması Lazımdı Bence Luciano Ondan Daha İyi Luicano Umarım Bundan Sonra Mutlu Olursun
Msn Sad
Son düzenleyen PiSiK0PATR; 2 Eylül 2006 02:49 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi