Arama

Dakota Fanning - Tek Mesaj #6

Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
6 Mart 2011       Mesaj #6
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye


Hollywood'un bir çocuk yıldızı daha erkenden büyüdü... Çocuk yaştan beri kameraların önünde olan ilk önemli çıkışını da Sean Penn ile birlikte oynadığı I Am Sam ile yapan 16 yaşındaki Dakota Fanning, V dergisi için 'küçük kadın' kılığında objektif karşısına geçti.

Dergiye bir de röportaj veren Fanning "Artık büyümeye başladığımı hissediyorum" diyerek şöyle konuştu: "Yetişkin olmaya giden yol aynı zamanda bir öğrenme süreci. Toplumun gözü önünde olduğunuzda otomatik olarak bir rol modeli haline de geliyorsunuz. Çünkü insanlar sizinle ilgili haberler okuyor, yaptıklarınızı takip ediyor ve fotoğraflarınıza bakıyor. Ama kimsenin mükemmel olmadığını da biliyorsunuz. Herkes hata yapabilir. Ben de yaptım. Biliyorum ki bundan sonra da yapacağım" diye konuştu.

Bir kaç yıl önce Forbes dergisinin en zengin ünlüler listesinde ilk sıralarda yer almayı başaran Fanning, küçük yaşına rağmen Robert De Niro, Denzel Washington, Kurt Russell, Mickey Rourke, Christopher Walken, Tom Cruise, Ellen DeGeneres, Holly Hunter, Sissy Spacek, Glenn Close, Alec Baldwin, Mike Myers,Kristen Stewart,Charlie Sheen gibi ünlü oyuncularla birlikte kamera karşısına geçti. İşte 1994 doğumlu Dakota Fanning'in yıllar içindeki yolculuğu.



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Jumong; 6 Mart 2011 18:10 Sebep: sayfa düzeni
🌘 🚀