Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
10:29, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Pazartesi, 08 Aralık 2025 - 10:31
Arama
MaviKaranlık Forum
Medya Haber
-
Tek Mesaj #311
evo
VIP
kirlenmek güseldir : )
3 Eylül 2006
VIP
kirlenmek güseldir : )
"SİLAHSIZLANDIRILMA İSTENİRSE ASKERİ ÇEKERİZ"
İSTANBUL -
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Türk askerinden Hizbullah'ın silahsızlandırılmasına yönelik talep geldiği anda Hükümet olarak askeri geri çekeceklerini'' bildirdi.
Erdoğan, ''İstanbul'a Göçün Yönetimi'' konulu seminerden ayrılışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, ''BM'nin 1701 sayılı kararı Hizbullah'ın silahsızlandırılmasını öngörüyor. Dolayısıyla Başbakan'ın Ulusa Sesleniş konuşmasıyla çelişiyor' şeklinde manşetler yer aldı. Sivil toplum örgütleri de art arda protestolar yaptı'' sözleri üzerine, şunları söyledi.
''Salı günkü tezkeredeki metni görürseniz, o metinde böyle bir şeyin olamayacağını ve biz böyle bir şeyin bir defa olmasını kabul etmiyoruz... Bakın bunu çok açık ve net söylüyorum; Böyle bir şey bizim askerimizden talep edildiği anda Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak biz askerimizi oradan çekeriz. Bunu da çok açık söylüyorum.''
Erdoğan şu konuların altını çizdi:
•
Lübnan'a çatışmaya değil, Lübnan'daki barışı korumak için gidiyoruz
•
Bu tür bölgelerde yer alırsanız, oranın geleceği üzerinde hatırlanır, unutulmazsınız
•
Durumdan vazife çıkararak değil, tarafların olumlu yaklaşımlarını görerek bu adımı attık
•
Türk ordusu oraya oradaki herhangi bir grubun silahsızlandırılmasını yapma gibi bir görevle gitmiyor.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 10:31
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.