Arama

Fatih - Tek Mesaj #1

_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
8 Mart 2011       Mesaj #1
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Fatih Sultan Mehmet'i Anlatacak Dizi Geliyor
MsXLabs.org
turk dizi sektorunun en pahali dizisi geliyor 2489427 o

Muhteşem Yüzyıl'a Muhteşem Rakip Dizi Çekildi! Muhteşem Fatih Çok Yakında Kanal D'de

Yayınlandığı günden beri olay olan ve milyonlarca izleyiciyi ekrana bağlayan Muhteşem Yüzyıl Dizisi'ne muhteşem rakip geliyor. Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasıyla Muhteşem Yüzyıl kan kaybetmişti. Şimdi Muhteşem Yüzyıl'a muhteşem rakip Fatih Sultan Mehmet'in hayatının anlatan Fatih dizisi geliyor. Fatih Dizisi oyuncu kadrosuyla da çok konuşulacak. Fatih Dizisi'nde Gamze Özçelik'ten, Mehmet Akif Alakurt'a kadar çok ünlü isimler yer alıyor. İşte muhteşem yüzyılın yeni muhteşem rakibi muhteşem Fatih.

Muhteşem Yüzyıl'ın artık nur topu gibi bir rakibi oldu. İstanbul'u fetheden padişah Fatih Sultan Mehmet'in hayatını anlatan "Fatih" Dizisi çok yakında yayında olacak. Fatih şimdiden adından sıkça bahsettireceğe benziyor. Kanuni Sultan Halit Ergenç'in rakibi Fatih Mehmet Akif Alakurt oluyor.

FATİH GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatan 'Muhteşem Yüzyıl', Fatih Sultan Mehmet Han'ın dönemini anlatan 'Fatih' dizisine karşı.Fatih Sultan Mehmed'in hayatını anlatacak olan, Kanal D'nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden 'Fatih'in oyuncuları okuma provası yaptı. İstanbul'un fethinden sonraki dönemi konu alan, başrollerinde Mehmet Akif Alakurt, Gamze Özçelik, Dağhan Külegeç, Hande Soral, Birkan Sokullu, Seda Akman, Salih Bademci ve Androjen Model Andrej Pejic gibi isimlerin yer aldığı 'Fatih' dizisi için hazırlıklarda sona gelindi. Yapımcılığını MEDYAPIM'ın, yönetmenliğini de Merve Girginin üstlendiği "Fatih" dizisinin oyuncuları biraraya gelerek okuma provası yaptılar. Çekimleri kısa bir süre sonra başlayacak olan dizi Kanal D'de yeni sezonda ekrana gelecek.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 27 Temmuz 2013 14:12 Sebep: Güncellendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.