Arama


Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
10 Mart 2011       Mesaj #6
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

slm ben 7 gün geçmesine rağmen adet olmadım normalde benim ayın 27 veya 28 inde olurdu fakat 2-3 ay dan beri hep 4-5 gün önce gelmişti acaba yine normal günündemi gelicek bide sistit geçirdim 20gün önce çok ilaç aldım antibiyotikler falan ondanmı acaba test de yaptım dün tek çizgi çıktı fakat emin olamıyorum 10 dk sonra çok hafif bi çizgi daha çıktı eşimle korunuyoruz aslında bi akıl verin lütfen ne yapmalıyım Msn Sad((

Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba ;
Ben 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Benimde şikayetim adet düzensizliği. Yaklaşık 2 senedir 1 ay olamıyorum 2 ay oluyorum bu artık düzene girdi bir ay oluyorum bir ay olmuyorum ve olduğumda felaket bir sancım oluyor ne yapmam gerekiyor ? Şimdiden Teşekkür ederim .


Sağlık konularında sadece bilgilendirme amaçlı mesaj ekleyebiliyoruz. Yazdıklarımız doktor tedavisi ya da uzman önerisi değişdir.

Adet kanaması gecikmesi senede bir defadan daha sık oluyorsa, yani kadın seyrek adet kanaması görüyorsa veya uzun süreli kanama görülemiyorsa gerekli incelemeler yapılarak durumun açıklığa kavuşturulması ve tedavi edilmesi kadının genel sağlığı açısından çok önemlidir.
Nadiren de olsa doğum kontrol hapları neden olabilir ama asıl neden yumurtlamayla üretilmesi gereken progesteron hormonunun ve östrojen hormonunun olmaması ya da yetersizliğidir. Doktorunuz mutlaka tedavi önerecektir.
Yapmanız gereken bu tedaviyi aksatmadan ve gecikmeden uygulamaktır.