Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Mart 2011       Mesaj #76
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
slm arkdaslar benim bi sevgilim vardi 4 yila yakin ciktik tatali aci anilar yasadik ama hc ayrilmadik ayrilsaydikta gene bir kac saat sonra barisirdik sonra ailem 6 defa yakalandik aileme.. ailem onu birakmami soyledi cunku kotu huylari vardi ama ben onu cook seviyordum halada seviyorum sonra 1 gun ailem gene ogrendiler onlan konustugumu bende o gun eve gitmedim ona kactim cunku ailemden korktum..ama ben ona kactimga diger gunu beni aileme geri teslim etti beni verirken kucuk cocuk gibi agladi bende orda ona senin serefine tsk ederim dedim sonra ailem beni turkiyeye yolladi 2 ay boyunca orda kaldim oda pesimden geldi ama ben onu hep red ettim onu sevmedigimi soyledim hergun okulum onune geldi hem ben agliyordum hemde o ama guru isi yapmistim simdi nisanlandi ama beni sevdigini soluyor cook zor bunalim gunler gecitdim kendimi oldurmeyi bile dusundum ama anladimki onsuz yapamioyrum simdi yine cikiyoruz beni bekleyn zorluklari biliyorum ama onsuz yapamiyorm yanlis yapiyorum dogrumu bilmiyorum ne olurn bana bi ail verin elimden olmadan ona soguk davranyiyorum o sozlusu onu cook seviyor ama o beni bende onu seviyorum bana dedi ben o kizi sevmiyorum ama o kiz da aciyorum acaba cok agoyistmi davranyiorum bilmuorum yardime din bana lutfe!! herkese tsk