Arama

Merve Sevi - Tek Mesaj #7

alfonso_ - avatarı
alfonso_
Ziyaretçi
15 Mart 2011       Mesaj #7
alfonso_ - avatarı
Ziyaretçi
iyi geceler Merve sevi ben aslinda sana yazicak kelimeler ve sozcukler bulamiyorum neden dersen eyer tabi sugan okuyosan yazimi diyosudur kendine neden diye cok fazla uzatmiycam benim sana soylemek istedigim bazi seyler var.oncelikle Yalanci yarim dizisinle baslamak istiyorum ben hayatim boyunco onun gibi dizi hic gormedim artik gormiycemde nedense Baris akarsu yok o aklima geldikce gozlerim yaslaniyor okadar guzel bi dizidiki hem ikiniz birbirinize cok yakisiyodunuz adeta birbiriniz icin gelmistiniz dunyaya ama ne yaziki yuce rabim Baris akarsuyu sevnlerinden aldig.senden bitek ricam var Yalanci yarim dizisini tekrar cekemzlermi okadar cok merak ediyorumki ve okadar cok seviyorumki kelimelerle anlatilacak sey deyil biliyorum artik eskisi kadar guzel olmasada bari devamini biliriz.biliyorum okurken ve okuduktan sonra dersi ne sacma sapan bir yazi bu deye ama ben cok citiyim yazdiklarimda dizi bitigi andan beri ben her ay tekrar tekrar bastan sonakadar izliyorum ama bikmiyorum omrum olduca hepte izliycem.lutven bu yazimi oku ve bi dusun.unutmadan ben Bulgaristandan bir Yalanci yarim hayraniyim ve tabiki sizinde benim kiz arkadaslarim hep sana benzer oldular ozelikle sana benzer sectim bilirsin iste herkesin bir zevki vardir lutven oku bu yazimi ve neolursun cevap yaz eyer mumkunse...simdiden tesekur ederim Merve Sevi cok guzel gozlerin var Msn Happy