Merhabalar, 2 yılı aşkın bir süredir kullanmakta olduğum msn adresimin şifresiyle oynadım geçenlerde (1 ay oluyor) uğraşırken güvenilen bilgisayarım seçeneğinden kullanmakta olduğum bilgisayarıma ayarladım şifre sıfırlama seçeneğini aradan birkaç saat geçti format çektim bilgisayarıma ve msn'e girdim sonrasında değişmiş olduğum şifreyi ne yazıkki unuttum günlerce şifremi hatırla seçeneğinden giriş yaptım msn'e ama sonrasında o seçenekte gidince güvenilen bilgisayarımdan sıfırlamayı deneyim dedim bir türlü kabul etmedi sistem bilgisayarımı... bu konuda yardımcı olabilir misini bana? yani bilgisayarımı yeniden hatırlaması ve güvenilen bilgisayar olarak görmesini sağlamam gerek yeniden açabilmem için msn'imi...
Denediğim yöntemler:
Şifremi unuttum sayfasından güvenilen bilgisayarımdan. ve kabul edilmedi bilgisayarım formatla alakalı sanırım.
Alternatif e-posta adresi eklememiştim ki diğer adresime gelsin sıfırlama seçeneği.
Gizli sorumun yanıtını unutmuştum birkaç kez girdiğim için artık o seçeği de kullanamıyorum.
Sisteme form yolladım yolladığım formda bana alternatif e-posta ile ZIP-Posta kodu soruldu o ben posta kodumu kafadan rakamlar ekleyerek açmıştım hesabı ve o kısımlara bişey ekleyemediğim için WLM moderatörleri geçersiz buldu verdiğim bilgileri.
Şimdi yapmam gereken tek şey bilgisayarımı sisteme yeniden tanıtmak. yani güvenilen bilgisayarım seçeneğini seçtiğimde de bu bigisayar vardı ama tek sorun format çekmem oldu sanırım. bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?...