Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Mart 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
allah insallah hepimize bu hastaligin sifasini versin. ben 20 yasindayim ve almanya'da yasiyorum. gecen sene gözlük yazdirmak icin gittigim göz doktoru iltihapdan süphelenerek beni göz hastanesine gönderdi, gittim ve keske gitmez olaydim, bütün hayatim maf oldu. o gün bugündür günlerim sadece korku ve düsünmekle geciyor. bu hastali ögrenmeden öncesi hic bir sorunum yoktu fakat artik hissediyorum karanlikdan günese baktigimda etrafimda bulunan seylerin oynadigini veya daralma onlar artik bilemiyorum. kardesleriminde muayene olmasi gerekiyormus, neden? hic bir tedavisi yok zaten, neden (onlarinda var ise) bunu ögrenip benim yasadiklarimi yasasinlarki. ben cok daha mutlu ve hayati deli dolu yasayan bir insandim. lanet ediyorum o hastaneye gittigim güne. o günden beride ucusan sinekler isik cakmaklari hic gitmiyor benden artik. anlamadigim cok arastirma yaptim o günden beri ve ailemizde hic kimsede yokmus bu hastalik ve genetik deniliyor muhakak aileden aileye geciyor nasil olurda hic kimse birsey bilmez kimsede olmaz sasiyorum. benim gibi sorunu olani var mi? selamlar