Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mart 2011       Mesaj #49
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Birini seviyorum. adı ???. aynı sınıftayız. gözlerim gözlerine bakınca ayıramıyorum. oda gözlerimin içine bakıyor. ama sürekli bana sataşıyor. benim bir çocuğu sevdiğimi söyleyip dalga geçiyor. tüm kızlarla içli dışlı. bazen çok yakın bazende uzak oluyoruz. hiç kimseye onun gibi bakamıyorum. onu çok kıskanıyorum. onu seviyorum. ama o beni seviyor mu işte bundan emin dğeilim? o da gözlerimin içine bakıyor. arada beni sevdiğiyle ilgili şakalar yapıp gülüyor. ciddi olmuyor. onun yanındayken yanlış bir hareket yapmaktan korkuyorum. beni sürekli kızdrıyor ve bana vuruyor. yani sürekli kavga ediyoruz. ama onu çok seviyorum kimseyi sevmediğim kadar . bunu kimseylede paylaşamıyorum. arkadaşlarım onu sevdiğimi düşünüyor. onlar benim kardeşim gibi herşeyimzi biliriz. ama ... söyleyemiyorum işte. ayrıca gerçek aşk olmamasından da korkuyorum. çnkü ben çok şıp sevdi biriyim. her gördüğüm bana ilgi gösteren tatlı birine aşık olabiliyorum. daha önce çok kişiyi sevdim. acaba buda onlar gibi geçici mi? yoksa gerçek mi işte bunu anlayamıyorum. sadece yazarak içimi dökebiliyorum. kimseye anlatamıyorum. bana aşkla ilgili şarkılar söylüyor ama gülüyor sonrada. başka kızlarada çok yakı davranıyor. benimle yaptkları ne biliyim.. sanki her kızla yapıyor. yani özel bişey yok. sürekli bana bi laf sokmaları çabalarında. bense her dk arkama dönüp bir bahaneyle onu görme çabasında.. hiç böyle duygularım olmamıştı. bilmiyorum hiç bir şey bilmiyırum.. ayrıca bir hafta öncede. bir çocuk arkadaşını kovalıyordu arkadaşı yanıma gelip bu seni seviyor dedi ve kaçtı seviyor dediği çocukta onu kovalamaya çalışıyordu. hiç düşünmezdim onun benden hoşlanacağını. ama emin değilim işte. ya beni değilde başka birini gösterdiyse. o çocuk sürkeli devamsızlık yapıyor ve onu özlüyorum yokluğu acı veriyorum. çok karmaşık duygular içerisindeyim. ayrıca dersanede bir çok (herkese böyle davranıyor) gözlerimin içine bakıyor. bir kere öyle içten bir şekilde baktım ki utanıp gözlerimi kaçırdım. o da kaçırdı. sonra ben takrr bakınca o da bakıyordu. o tür kaşar kızlardan olduğumu düşünmeyin. sadece şıp sevdiyim. kararsızım kimi sevdiğime kimin benim gerçek aşkım olduğuna karar veremiyorum sadece..
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.