Arama


_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
30 Mart 2011       Mesaj #3
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Oturma Odası Dekorasyonu
Oturma odanızı dekore ederken nasıl bir stil oluşturacağınıza karar verdiniz mi?
  • GelenekseL
Geleneksel bir dekorasyon istiyorsanız, işe duvar renginden başlayabilirsiniz. Mobilyalarınıza uyum sağlayacak ve sonsuz gölgeleri yaratan renkleri seçenekleriniz arasında bulundurun.
Küçük odalar için, krem gibi açık renkleri tercih ederseniz, doğal ve zarif bir ortam yakalamış olursunuz. Büyük odalarda ise daha koyu tonları tercih edebilirsiniz.
Keten, kadife gibi ağır sade kumaşlar, koltuk döşemelerinde ve pencerelerde uyum sağlar. Klasik çubuklar ve kareler, dallı budaklı tasarımlar veya kadife çiçekli kabartmalar kullanarak desen ekleyebilirsiniz.

Klasik dekorasyonda ahşap zeminin güzel ve tamamlayıcı bir uyumu vardır. Geleneksel stilde parke gibi sağlam ahşap zeminler koyu renkleri destekleyerek size seçenek oluştururlar.

Işıklandırma bütün dekorasyonlarda önemli bir yere sahiptir. Cesur olun ve avizeler ile gerçek bir ifade yaratın.
  • Modern:
Duvarlarınız için, odanıza en iyi ışığı verecek olan pastel tonlarını kullanmayı düşünün. Bu modern dekorasyon için en gerekli şeydir.
Işıklandırmada karmaşadan kaçının ve sadeliği ön planda tutun. Sade görünümlü spot ışıklar, aynı zamanda doğal bir ışık ortamı da yaratır. Mobilyalarınızın tarzına göre spot ışıklara alternatif olarak farklı noktalara yerleştirilmiş masa lambalarını da tercih edebilirsiniz.

Zeminde sade ve basit tercihlerde bulunun. Eskitme parkeleri cila veya vernik ile daha koyu hale getirebilirsiniz. Odaya renk ve desen verecek bir kilim ile odanızdaki samimiyeti arttırabilirsiniz
Son düzenleyen Safi; 6 Mayıs 2019 01:38
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.