Arama


Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
31 Mart 2011       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok kötü bir set.Ben ilk iki sene İlk Umut yayınlarıyla çalıştım.Hiç bir kusuru yoktu. Hatta 3. sınıfta ders setleri olmadığı için maalesef bu seti aldım ve bir dolu problemle karşılaştım.DVD'lerin çoğu arızalı takılıyor,bilgisayarda açabildiğiniz için kumanda şansınız yok mause dışında.ileri gereri sarma işi dvd playera göre çok zaman kaybı artı öğretmenleri zayıf (İş ve Sosyal Güvenlik Dersi öğretmenini bunun kesinlikle dışında tutuyorum Harika bir öğretmen!!!!)Özellikle Maliyet Muhasebesi ve Finansal Yönetim anlatımı çok kötü iyi bir ders kitabı yazabilir ama ders anlatmamalı.Sonuç olarak İlk Umut'un çaresizlikle 3.sınıf Anlatımlı Sınav dvd'lerini aldım.Ve TABİİ Kİ adamların profesyonellikleri KIYASLANAMAZ!
Lütfen ben çok sıkıntı yaşadım ve bir dünya param gitti demolara falan kanmayın.Murat Yayınları'nı okuyarak çok daha fazla verim alırsınız inanın.
Bir de telefonla aradığınız zaman bin türlü küstahlık ve terbiyesiz müşteri memnuniyeti olgusunun tamamen dışında,size aptal yolunacak kaz muamelesi yapıyorlar.
İlk satışta bile özellikle telefona çıkan bir beyefendi var oldukça agresif ve kesinlikle müşteri ilişkilerinden,satış pazarlama,kötü reklam konularından bihaber sinir bozucu bir kişilik.Arkadaşlar 1. ve 2. sınıflardaysanız lütfen İLk Umut Setlerini Alın 3 ve 4'de iseniz de hiç set aramayın .Size şu kadarını söyleyeyim İlk Umut DVD'leri Ülkemiz profesyonel Kanallardan birinin stüdyolarında ve profesyonel kameraman eşliğinde ve slayt sunumları hazırlanmış.Daha ne diyeyim zarar görmemeniz için.Diğer iyi diyen arkadaşlar daha iyisini sanırım görmedikleri için onlara bu setler mükemmel gelmiş.
Herkese başarılar diliyorum.Saygılarımla