Arama

The Wanted - Tek Mesaj #1

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
5 Nisan 2011       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
The Wanted
MsXLabs.org

thewanted1
Jay McGuiness, Siva Kaneswaran, Nathan Sykes, Max George, Tom Parker

The Wanted, Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker ve Nathan Sykes'dan oluşan İngiliz-İrlanda pop erkek grubu. İlk çıkış parçaları "All Time Low" şarkısıyla olmuştur ve İngiltere listesinde 1 numaraya ulaşmıştır.

thewanted

Max George
maxgeorge
Maximillian Alberto "Max" George (Doğum : 6 Eylül 1988) İngiltere/Manchester doğumlu şarkıcı.
Siva Kaneswaran
sivakaneswaran
Siva Kaneswaran (Doğum : 16 Kasım 1988) Sri Lanka/Tamil asıllı baba, İrlanda asıllı anne, ikiz kardeşi Kumar ve diğer altı kardeşleriyle birlikte İrlanda da büyüdüler. Kaneswaran, çeşitli reklamlarda yer aldı ve “Storm Model Management” ile sözleşme imzaladı.

Kaneswaran, 5 Mart ve 23 Nisan 2008 tarihleri ​​arasında yayınlanan sekiz bölümlük “Rock Rivals” adlı tv serisinde Carson Coombs karakterini, ikiz kardeşi ise Caleb Coombs karakterini oynayarak aynı dizide yer almışlardır.
Jay McGuiness
jaymcguiness
James "Jay" McGuiness, (Doğum : 24 Temmuz 1990) Newark, Nottinghamshirebüyüdü. 13 yaşındayken “McGuiness went to Charlotte Hamilton School of Dance”Okulu'na gitti. Dört kardeş olan James’ın Tom adında ikiz kardeşi vardır.
Tom Parker
tomparker
Thomas Anthony "Tom" Parker, (Doğum : 4 Ağustos 1988) Tonge Moor, Bolton doğumlu şarkıcı.
Nathan Sykes
nathansykes
Nathan James Sykes, (Doğum : 18 Nisan 1993) grubun en genç üyesidir. Londra'da büyüyen Nathan daha sonra ailesiyle birlikte Gloucester taşındı. Nathan, 6 yaşındayken şarkı söylemeye başladı.
MaviKaranlık.com
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 4 üye beğendi.