Arama

Şiir Nehri -1- [Arşiv] - Tek Mesaj #9087

KaRaYeL61 - avatarı
KaRaYeL61
Ziyaretçi
6 Eylül 2006       Mesaj #9087
KaRaYeL61 - avatarı
Ziyaretçi
Seni

seni,bugün,hergün olduğu gibi,bir önceki günden daha çok seviyorum

aşk elele verip birbirinin gözüne bakmak değilaşk elele verip geleceğe umutla bakmaktır

göz yaşlarım aşkımı bakışlarım sevgimi mutsuzluğum sana olan özlemimi anlatır?

Hani kardelen göğe aşık olurda karlar arasından başını kaldırır ya.yüreğim derki sana;yüreğinde kardelen kadar cesaret yoksa sakın aşık olma

sevgi,tıpkı bir güle benzer.Tutmasını beceremessen dikenleri batar.yapraklarını açarsan duyguları akar.ama tutmasını becerirsen o gül sana tapar..

sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlanen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içimden söküp bir türlü atamadığımsın YAR

sen benim içimde açan bir güldün.Sönmek bilmeyen alevlanen içimde başımı her yastığa koyuşta sen varsın hayallerimde. Çünkü sen benim içmen söküp atamadığımsın....

Seviyorum your Eyes,cünkü onlar very nice.Birkerecik look at me ,ondan sonra dont forgetme.kalbim tik tak atiyor for you,cünkü I LOVE YOU.

Sabahın ilk ışıklarında benim. akşam yürüken adım seslerinde benim her an içinde filizlen ateş benim .Çünkü sen benim bende senin kaygızısca hiç hesapsızca AŞKIMSIN......Msn Happy

bugün yine sen vardın gün ışığının yansımasında perdeme dokunan rüzğarımdın tenime dokunan gün ışığında SEVGİLİM....

yıkık ve viran olmuş köşkün tahtaları arasından sızan güneş ışığı kadar olan o gözlerinin beni etkilediğinden beri senin aşığınım...!!

HAYAT DEDİLER ONUNLA OLMAK DEDİM, UMUT DEDİLER ONU DÜŞÜNMEK DEDİM, ÖLMEK DEDİLER ONDAN AYRILMAK DEDİM, O KİM DEDİLER, SENİ SÖYLEDİM...

Biricigim benim ask gercegim benim sensiz olmaz olmaz bilirsin yasanırmı söyle sensiz tek gercegim...

Kilometrelerin ardına saklanmış olsada aşkımız unutma! aynı gökyüzünü paylaştıkça benimsin!!

BAŞIM YİNE DÖNÜYOR UMARSIZ KELİMELER DİLİMDE AMA EN GÜZEL SEVDİĞİM JALBİMİN EN DERİN TERİNDE.SENİ SEVİYORUM AŞKIM.....ÇÜNKÜ SEN BENİM İÇİN Birtanesin

BEYAZ BİR DÜNYADA SENLE OLAMK VARKEN BÖYLE UZAKTA OLMAK GÜCÜME GİDİYOR SEVGİYİ SENLE PAYLAŞMAK VARKEN SENİ SENSİZ YAŞAMAK İÇİME SİNMİYOR

sana uykular taşıyacağım deliksiz bir uykunun en güzel yanı sesinle uyanmaktır senden uzak bir uykuyla hiçbir geceyi kaldıramamaktır

en parlak yıldızları avcuna en içten mutlulukları gözlerine en derin sevgileri kalbine en tatlı öpücükleri dudağına usulca bırakıyorum

gecenin karanlığındasın güneşin ışığında suyun damlasında selin coşkusundasın kimi yanımda kimi rüyamda ama hep aklımdasın

Gökyüzü olsam seni Dag gibi sevsem. Ölsemde bin yil hic ölmemis gibi sevsem!

dostluk yüregindeki acıyı paylaşmaksa ve üzüldügünde sıcacık bir kucaksa;dünya durana,can bedenden çıkana dek dostunum

gönüller birdir vücutlar ayrı olsada,yaşananlar güzeldir mazide kalsada.umrumda degil dünyalar yıkılsada,biz sevdigimizi unutmayız,uzaklarda olsada