Uluslararası İktisat dersinin setini sipariş verdim ve bugün teslim aldım. Bu ikinci yorumum olacak. Bu demekki aldığım her setten çok memnun olduğumu ve beğendiğimi ifade ediyor. Hergün yeni çıkan setleri siteden takip ediyorum. Ve siteden bakmak beni mutlu etmiyor telefonla sorarak yeni çıkan setleri soruyorum. Bana sabırla her konuda cevap veren Arif hocama çok teşekkür ederim. Gerçekten elit bilişim bu işi yapıyor. Gittikçe yaptığı işi profesyonelleştiriyor. Setlerin herbirisi birbirinden güzel ve anlaşılır. Devlet bütçesi, İdare Hukuku, Para Teorisi derslerim eksik kaldı. Onlarda inşallah çıkar ve arasınavlara kadar yetişir. Özet olarak herşey çok güzel ve dersaneye tonlarca para vermektense bu şekilde cüzi bir miktarla dersaneyi evinize getiriyorsunuz. istediğiniz zaman çalışıyorsunuz. İsterseniz gece 2 de bile ders çalışabilirsiniz. Bundan daha güzel birşey yok bence. Fakat birde şu var seti alıp bir kenara koyup sınavda zorlandıktan sonra elit bilişimi eleştirmek pek hoş olmaz diye düşünüyorum. Şunuda sözlemeden de geçemicem; aldığınız seti arkadaşlarınıza vererek emeğe verdiğiniz paraya ayıp etmemek lazım. Kısaca, verdiği hizmetlerden dolayı,Elit bilişime, hocalarıma çok teşekkür ederim. Başarılarının ve başarımızın devamını dilerim. İyi çalışmalar.