Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
02:24, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Cumartesi, 13 Aralık 2025 - 02:24
Arama
MaviKaranlık Forum
Sahipsiz Mektup'lar
-
Tek Mesaj #133
huzun
Ziyaretçi
7 Eylül 2006
Ziyaretçi
sevgili dostum;
Sen hep hayallerimde olsanda derdimi anlatabildiğim tek varlığım pardon yokluğumsun
Tahmin ettiğin gibi bu ara yine sıkıntılıyım dertler bir bir vuruyor be dostum hayat acımasız bunu biliyordumda; dostların, arkadaşların yalan olduğunu, bir gün hepsinin yok olacağını aklıma getirmezdim.
Meğer hayat hep kaybedişlerle doluymuş insan dostlarını, arkadaşlarını, sevdiğini ve hatta yanı başında olsalar bile ailesini dahi kaybedebiliyormuş.
Sanırım en kötüsü de herşeyi kaybettiğini düşünmeye başladığında kör bir kuyuda hissetmeya başlıyor insan kendini terkedilmiş ve yapayalnız eski bir eşya gibi bir köşede öylece kalakalıyor.
Bir müddet sonra kendinde umudu kesmeye başlıyor hayata dayanacak gücü kalmadığını hissediyor tutacak tüm dallar kurumuş ve çoktan kör bir kuyunun dibinde yalnızlığıyla başbaşa kimse uzatmıyor elini bende düşerim korkusuyla yaklaşmıyorlar aslında hiç düşmeyeceklerini bilmelerine rağmen.
Ölümü diliyor insan çaresizliğinde bitmek tükenmek bilmeyen yakarışlar başlıyor tanrıya ne olur al yanına diye başlayan hiç korkmuyor insan ölümden zaten öldüğünü düşünerek.
Oysa yeniden bir dal yeşere bilir, güneş yeniden doğabilir, uzaklardan merhaba deyip gelebilir bekleyen yada bu sadece bir umut olarak kalır kapanmak üzereyken gözler hayata hala bu umutla ışıldar.
Dostum uzun bir aradan sonra işte yine sana yazıyorum ve yine dertli yüreğim yitik bir şehrin sokaklarında kayıp gözlerim karanlığa alıştı bu şehre hiç güneş doğmuyor oysa ben sana söz vermiştim son mektubumda bir daha ki sefere güleceğim mutluluğumu müjdeleyeceğim diye yine başaramadım dostum bak yine yarım kaldı herşey darmadağın ve ben yıkık dökük hayallerimin tam ortasında umutsuzluğa çare arıyorum
Hoşcakal dostum şimdilik bu kadar bu arada kızmadın değilmi ilk defa bir mektubumuzu yalnız ben değil herkes okuyacak bellimi olur belki bu defa sanada ulaşır sesim hiç bilmediğim o mechul uzaklardan bir elsallarsın bana kendine iyi bak dostum bu defa hiç bir söz vermeyeceğim bir sonraki mektup için
her giden döner sanma sakın gidenler hep görüşmek üzere diyerek el sallar ama asla geri dönmezler dönselerde vakit çoktan geçmiş olur
sanırım burdaki mektuplar hiçbir sahibi olmadığı halde yazılmış ben yenigeldim ilgimi çekti bir sahipsiz mektupda benden onlarca mektup yazdığım ama hayatımda hiç var olmayan arkadaşıma biraz amatör ama şimdi yazdım içimden ne geldiyse bu bölümü açan arkadaşıma tşk gerçekten mükemmel
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Kapat
Saat: 02:24
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.