Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba ben çok olmasada kekeliyorum.Bu yüzden derste okumak istemiyorum.Dil ve anlatım öğretmeni bu yüzden okuyacaksın! diyerek kolumdan tuttu koluma tırnağını geçirdi dışarıya itti sonra dışarda konuştuk. bunu oku hani kekeliyordun yalan söylüyorsun dedi.Sonra bu öğretmenler aralarında konuşmuşlar benim yalan söylediğime karar vermişler.Diksiyoncuda ilk dönem dışarıda okutturuyordu ama şimdi sınıfta okutturuyor bende unuttum haftaya diyerek 7 hafta geçti.xD edebiyatçı okutturdu kendimi tutamadım ağladım.Hoca baskı yaptı oğlum okusana! diye bağırdı.Ben eskiden çok kekeliyordum konuşurken bile kekeliyorumdum.2-3 yıldır derste okumuyorum artık hızlı konuşabiliyordum.Ama hocalar moralimi bozdu artık her sözümde kekeliyorum bu konuda hakkımı nasıl arayabilirim hocaların yaptığı suç mu? kekelemem arttı.Bakkalda bile kekliyorum artık.Birde müfettişler 2 haftadır okulumuzda onlara söylemelimiyim? aileme söylemedim.Birde okulda müfettiş var diye her öğretmen konuları atladı herkeste bir panik var idareci herkesi dövüyordu artık hiçbirşey söylemiyor.Müfettişler gittikten sonra eminim tekrar aynı tabloyu göreceğim.İnşallah diksiyon dersinde müfettiş girerde o hoca görür gününü.Mustafa gürkan anadolu lisesi..ısparta
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.