Arama


Efulim - avatarı
Efulim
VIP VIP Üye
24 Nisan 2011       Mesaj #28
Efulim - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Yha arkadaşlar daha ayeıntlı yokmu??

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - İstihdam, çalışma hayatının düzenlenmesi ve sosyal güvenlik hizmetlerini yerine getirmek üzere kurulmuştur.

Çevre ve Orman Bakanlığı - Birimler, mevzuat, müdürlükler.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı - Tarihçe, bakanlığa bağlı kuruluşlar, özelleştirme ile ilgili bilgiler, doğal gaz çalışmaları, genel enerji durumu.

Kültür Bakanlığı - Bakanlık ile ilgili genel bilgiler, Devlet Opera ve Baleleri, Devlet Tiyatroları, İl il Türkiye, ülkemizin sanatsal geçmişi.

Milli Eğitim Bakanlığı - Genel duyurular ve bakanlık ile ilgili bilgiler.

Milli Savunma Bakanlığı - Bakanlık ile ilgili bilgiler, ihale duyuruları, yasaklı firmalar listeleri, AQAP kalite belgesi alan şirketlerin listesi ve başvuru ile ilgili bilgiler.

Sağlık Bakanlığı - Sağlık bilgileri, istatistikler, ilaç fiyatları, ihaleler.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı - Bakanlık birimleri ve hizmetleri, duyurular, Türkiye ile ilgili ekonomik göstergeler.

Tarım ve Köy işleri Bakanlığı - Haberler, tarım bilgileri, istatistikler, projeler, araştırmalar, yayınlar, ve de mevzuat.

T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı - Organizasyon Şeması, bağlı kuruluşlar ve ilgili kuruluşlar hakkında bilgiler.

Turizm Bakanlığı - Bakanlık ile ilgili bilgiler ve adresler, Türkiye ve Dünya fuar takvimleri, Türkiye'de turizm ile ilgili bilgiler, il ve konaklama rehberleri.

Ulaştırma Bakanlığı - Bağlı birimler ve kuruluşlar, Devlet Demiryolları, Hava Meydanları İşletmesi, PTT, Türk Telekom, çeşitli duyurular.

Adalet Bakanlığı - Bakanlığın görevleri, istatistikler, hukuk programları, genelgeler, birimler.


Başbakanlık - Bakanlar Kurulu listesi, Başbakanlık görev dağılımı, basın toplantıları ile ilgili bilgiler, mevzuat, teşkilat, genelge ve kanunlar.
Sen sadece aynasin...