Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2011       Mesaj #109
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
selam bir sorum var arkadaşlar lutfen benım sorum cok cididır bakın ben hak etmedığım için bana yardım ci olsanız cok iyi olur benım bilgisarım surekli ceza aliyorum bakın 4 aydır sorunlar bitmiyor neden desen şimdi 18 04 2011 konuşma cezası almıştım lik 36hayat69 tamamı son gün 30 4 2011 suresi bitiyordu suresi bitmeden bu sefer lik öz piranli tarih 01 05 2011 bilgisare ceza geliyor akşamda beri şikayet ediyorum fayda vermezken heyaldebiti likle ceza gelmiş tarih 05 02 2011 neden aceba artık bıktım 4 aydır neden buyle yapiyorlar yardım salona başka bilgisarda giriyorum diyorlarki sen küfür etmışsın pes doğrusu ceza bitmeden tanımadığım liklerle benim bilgisarıma ceza veriyorla bakın şım di hiç bilgisarıma oyun a girmeden 1 gün daha ceza geldi buna bir cüzum bulsanız iyi olur bakın şimdi yardım salona girsem diyeceklerki sen bu likle küfür etmışsın halbuki saat 8den beri yardım salona şikayetimi süyledım benım bilgisarım ceza almış gerekeni yepın dedım şimdi nerde cıkti bu lik ve bu lik ceza yemış tşekur ederım