Arama

Seda Sayan - Tek Mesaj #7

_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
29 Nisan 2011       Mesaj #7
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Seda Sayan - İftira (Feat. Hüseyin Karadayı) 2011 Single


İçerik

Seda Sayan - İftira (Feat. Hüseyin Karadayı) 2011





Albümle İlgili Haberler

İki yıldır albüm yapmayan Bucuk Seda Sayan suskunluğunu tek şarkılık "İFTİRA" projesiyle bozuyor.

HAVZA BÜLTENİDİR.
İki yıldır albüm yapmayan Bucuk Seda Sayan Yeni albümü öncesinde suskunluğunu tek şarkılık "İFTİRA" projesiyle bozuyor. Şehrazat'ın muhteşem şarkısını Ünlü DJ Hüseyin Karadayı'nın yaptığı cover'la seslendiren Seda Sayan İftira Ile met yaz kendinden Yine Çok İyi SÖZ ettirecek.

Sahne ve Televizyon dünyasının tartışmasız en alamiyorum Ismi Seda Sayan müzikteki Uzun Süren sessizliğini yaza Özel muhteşem Bir Ile bozuyor şarkı. Sözü ve muzigi Ünlü besteci Şehrazat'a ait "İftira" şarkısını oğlu günlerde adından sıkça SÖZ ettiren Türkiye'nin en Ünlü DJ'i Hüseyin Karadayı'nın düzenlemesiyle seslendiren Seda Sayan Iki Bucuk Yıl aradan Hiçbiri sevenleriyle met şarkıyla hasret giderecek.

2011 yazının en Çok İyi dinlenecek şarkısı olacak İftira Seda Sayan'ın Yeni albümünü Dört gözle bekleyen hayranlarına Sürpriz yaptığı tek şarkılık Bir Proje.

Süper FM'in katkılarıyla hazırlanan prodüktörlüğünü Özgür Aras'ın üstlendiği met iddialı çalışma Click Seda Sayan "Çok İyi Mutlu ve heyecanlıyım. Şehrazat Hüseyin Karadayı ve Seda Sayan buluşması Çok İyi Güzel Oldu. Su sıralar Yeni albümüm icin de Stüdyo çalışmalarım sürüyor. Albüm gelene kadar karanlık Herkesin met yaz İftira Ile Güzel vakit geçirmesini diliyorum "Dedi.

Seda Sayan İftira avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.