Arama

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Nisan 2011       Mesaj #81
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben seviyorum birini aslında çok şıp sevdi bi insanım buuda geçer diye pek tınlamadım doğrusu taki okuldaki o güne kadar teomanın istanbulda sonbahar diye bi şarkısı var bilirsiniz Msn Happy işte o prçaya bir ara çok takmıştım ama öyle okulda dinlemiyodum evde sürekli dinliyodum işte o gün okulda şans eseri hem onun sınıfının 3 dersi hmde bizim sınıfın 3 dersi boştu onun sınıfına arkadaşlarımı görmeye gittim sohbet falan ettik ama onunla hiç konuşmuşluğum yok tanışmadık bile sadece arada onun bakışlarını yakalıyodum onların sınıfında biraz oturdum oda sıraya kafasını koymuş duruyodu gürültüden ne yaptığını anlayamıyordum tam o sırada sınıfta bi sezsizlik oldu o istanbulda sonbahar adlı parçayı dinliyodu işte tam o sezsizlik sırasında sanki o parçaya taktığımı bilir gibi gözlerime baktı ondan sonra ben böyle deli gibi sevdim onu şıp sevdiyim tamam ama bu çok farklı ya arada bakıyo aslında bi gün bakıyo bi gün bakmıyo ve sanırım anladı onu sevdiğimi ama ben hala anlayamadım tam olarak beni seviyomu sizce yrdım ederseniz mutlu olurum Msn Happy