Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
19:13, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Çarşamba, 10 Aralık 2025 - 19:13
Arama
MaviKaranlık Forum
Medya Haber
-
Tek Mesaj #322
Hi-LaL
Ziyaretçi
9 Eylül 2006
Mesaj
#322
Ziyaretçi
Yarın tüketicinin eylem günü
Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Genel Başkanı Ali Çetin, ''10 Eylülde akaryakıt almayın'' kampanyasının, tüketicinin tüketimden gelen gücünü kullanmasında bir ilk olduğunu belirtti.
TÜDEF'in Temmuz ayında ''zamlara seyirci kalma, 10 Eylülde akaryakıt alma'' sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde, federasyon üyeleri Ankara Gima İş Merkezi'nin önünde toplandı. Burada açıklama yapan TÜDEF Genel başkanı Ali Çetin, Türkiye'de çiftçiden üreticiye, tüccardan sanayiciye, tüketicilerin dünyanın en pahalı akaryakıtını kullandığı belirterek, ''tüm tarafların beklentileri, en azından verginin vergisini alma adaletsizliğinden geri dönülmesidir.
ÖTV'den KDV alma uygulamasından vazgeçilmelidir'' dedi. Kampanyanın bugüne kadar ülke genelinde birçok kesimden destek gördüğünü ifade eden Çetin, Türkiye'de ilk kez bir tüketici boykotunun örgütlendiğini ve tüm kesimlerin bu kampanyaya sahip çıktığını söyledi.
Tüketicilerin kampanya ile ''bilinçli tüketici davranışı'' göstererek, tüketici aleyhine politikalara suskun kalmayacağını ilan ettiğini ifade eden Çetin, bu davranışın bundan sonra gelecek elektrik zamlarına, ekmek zamlarına ve diğer zamlara karşı da devam edeceğini bildirdi.
Tüketicilere, yarın akaryakıt almama çağrısında bulunan Çetin, ''yarın akaryakıt istasyonlarına gitmeyin, tüketimden gelen gücünüzü kullanın''
dedi. Daha sonra ''zam, zam, zam, ucuzluk ne zaman?'' şeklinde slogan atan Çetin ve beraberindeki federasyon üyeleri, ucuzluğun tüketicilerin örgütlenmesinden sonra gerçekleşebileceğini söylediler.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 19:13
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...