Arama

İsmail YK - Tek Mesaj #2

Mystic@L - avatarı
Mystic@L
Ziyaretçi
9 Eylül 2006       Mesaj #2
Mystic@L - avatarı
Ziyaretçi
2004 yılında çıkardığı ilk solo albümü Şappur Şuppur ile müzik piyasasında fırtınalar estiren ve 950.000 satış grafiği ile bir çok ödül alan İsmail YK’nın 2. albümü bombabomba.com 3 Mayıs’ta Avrupa Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.
Şappur Şuppur albümüyle bir çok ödül alan, Türkiye’de ilk defa oyuncağı yapılan sanatçı olan ve ilköğretim 4.sınıf ders kitaplarına bile konu olan İsmail YK bu albümüyle de oldukça iddialı.
Bu yaz herkes yine bombabomba.com albümünde yer alan birbirinden hit 15 şarkıyla insanlar hem ağlayıp hem coşacak.
İsmail YK 2006 yazına bomba gibi şarkılarıyla damgasını vuracak bombabomba.com albümündeki bütün şarkıların birbirinden hit olduğunu söylerken oldukça heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmıyor.
Hayranlarına layık olabilmek için çok titiz bir çalışma yaptıklarını A’dan Z’ye bombabomba.com albümünün her aşamasında bulunduğunu söyleyen sanatçı ‘Şappur Şuppur’ albümüyle insanlar beni bağırlarına bastı, destekledi yapacağım 2.albüm ondan daha ileri olmalıydı başkalarıyla yarışmak yerine kendimle yarışıyorum insanların bu albümü Şappur Şuppur'dan daha fazla ilgi ve beğeni ile dinleyeceğine inanıyorum dedi.
Tüm stüdyo kayıtlar Almanya'da Yurtseven Kardeşler ve İsmail YK tarafından yapılan bombabomba.com albümünde yer alan şarkıların 7 tanesinin söz ve müziği İsmail YK’ya ait olup 6 tanede İsmail YK–Fatih A.B.B ortak şarkısı bulunmaktadır.


11479453958081xw



Son düzenleyen Kral_Aslan; 13 Eylül 2008 14:23