Arama

Demet Akalın - Tek Mesaj #5

_Yağmur_ - avatarı
_Yağmur_
VIP VIP Üye
12 Mayıs 2011       Mesaj #5
_Yağmur_ - avatarı
VIP VIP Üye
Demet Akalın Aşk Albümü

2011 Demet Akalın Aşk Albümü
Demet Akalın 2011 yazına damgasını vuracak yepyeni bir albümle geliyor.Her yıl olduğu gibi bu yaz da en iyi satış yapan albümleri arasına gireceği kesin gözüyle bakılan Demet Akalın'ın Aşk adını verdiği 2011 alümünü çok yakında piyasada...

Yazın müjdecisi yeni albümünde birbirinden güzel 6 şarkıya yer veren sanatçının seslendirdiği şarkılar her zaman olduğu gibi bu yıl da yaza damgasını vuracak.

Albümde, daha piyasaya çıkmadan ses getiren Aşk şarkısı, Akalın'ın prensim dediği Ceyhun Çelik imzasını taşıyor.

Düzenlemelerde Erhan Bayrak, Erden Kınay ve David Şaboy ile çalışan Demet Akalın'ın bu albümdeki en büyük sürprizi ise, herkesin çok sevdiği Ferdi Tayfur şarkısı Ben de Özledim. Bir dönemin en çok sevilen şarkılarından olan Ben de Özledime kendi yorumu ve soundunu katarak güncelleştiren Demet Akalın, bu şarkıyı yeniden gündeme getirmekten çok mutlu olduğunu belirtiyor.

Seyhan Müzik etiketiyle çıkacak albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı'nın kamerası karşısına geçen Demet Akalın formunun zirvesinde görüntüsü ve muhteşem fotoğraf kareleriyle kulaklara olduğu kadar göze de hitap edecek.


Kış ayları boyunca aralıksız konser veren Demet Akalın, daha albüm çıkmadan iki katına çıkan konser taleplerine yetişmeye çalışıyor. Şimdiden Mayıs ve Haziran ayını tamamen dolduran sanatçı, büyük merakla beklenen konserlerinde yeni şarkıları, yeni showları ve süprizleriyle önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşacak


"İnşallah"derse Yakaran..."İnşa" eder YARADAN.