Üye Ol
Giriş
Hoş geldiniz
Misafir
Son ziyaretiniz:
12:33, 1 Dakika Önce
MsXLabs Üye Girişi
Beni hatırla
Şifremi unuttum?
Giriş Yap
Ana Sayfa
Forumlar
Soru-Cevap
Tüm Sorular
Cevaplanmışlar
Yeni Soru Sor
Günlükler
Son Mesajlar
Kısayollar
Üye Listesi
Üye Arama
Üye Albümleri
Bugünün Mesajları
Forum BB Kodları
Your browser can not hear *giggles*...
Your browser can not hear *giggles*...
Sayfaya Git...
Perşembe, 11 Aralık 2025 - 12:33
Arama
MaviKaranlık Forum
Medya Haber
-
Tek Mesaj #325
Hi-LaL
Ziyaretçi
11 Eylül 2006
Mesaj
#325
Ziyaretçi
Teröre 7 ayda 91 şehit
Türkiye bu yılın ilk yedi ayında teröre 91 şehit verdi. En fazla şehit Temmuz ayında.
Dışişleri Bakanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Hayatı Güven, Washington’ın PKK ile mücadele temsilciliğine Joseph Ralston’ın atamasının ardından Türkiye’nın PKK’ya karşı işbirliğinde ilerleme sağlanmasını beklediğini bildirdi.
Güven, PKK’nın düzenlediği terörist saldırılarda ve çatışmalarda, bu yılın ilk yedi ayında güvenlik kuvvetlerinin 91 şehit verdiğini ve bu rakamın sadece Temmuz’da 25 olduğunu açıkladı.
Hayati Güven, ABD’nin PKK ile mücadele temsilciliğine eski NATO Başkomutanı Joseph Ralston’ın atanmasının ardından Türkiye’nin, PKK’ya karşı işbirliğinin artmasını beklediğini vurguladı. Güven’in verdiği bilgiye göre, gelecek günlerde Türkiye, ABD ve Irak’ın katılımıyla üçlü mekanizmanın yeni toplantısının yapılması öngörülüyor.
Büyükelçi Güven, Türkiye’nin Kuzey Irak’taki terör kamplarının kapatılmasını ve PKK’nın elebaşlarının tutuklanarak iadesini istediğini vurguladı.
Öte yandan Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek de, CIA ve FBI’ın, 1990’lı yıllarda PKK konusunda Türkiye ile çok işbirliği yaptığını ve bunun sürmesini arzu ettiklerini söyledi.
BEĞEN
Paylaş
Paylaş
Cevapla
Kapat
Saat: 12:33
Hoş Geldiniz Ziyaretçi
Ücretsiz
üye olarak sohbete ve
forumlarımıza katılabilirsiniz.
Üye olmak için lütfen
tıklayınız
.
Son Mesajlar
Yenile
Yükleniyor...