Arama


The Unique - avatarı
The Unique
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011       Mesaj #1
The Unique - avatarı
Kayıtlı Üye
Facebook'ta istekler ve davetler ana sayfada nerededir?
MsXLabs.org

Bekleyen istekleriniz, ana sayfanın sol kenar çubuğundaki ilgili özelliğin yanında sayılar şeklinde görünür. Örneğin, iki arkadaşlık isteği alırsanız, "Arkadaşlar"ın yanında "2" sayısı görünür.

Bekleyen davetleriniz, ana sayfanızın sağ kenar çubuğundaki Etkinlikler kısmında belirecektir. Bu kısım en üstte, Sponsorlu reklamın üzerindedir. Detayları görmek, katılım durumunuzu belirtmek veya istekleri onaylamak için bağlantılara tıklayın.

Alıntı

facebook istekler sayfasi nerde ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

Alıntı

facebookta arkadaşlık isteği gönderdiğim onaylanmayan ve adını hatırlamadığım kişileri nasıl iptal ederim?

Daha Fazla Bilgi;

Alıntı

Facebookta bizi ekleyen kişileri onaylamak ya da reddetmek seçeneklerimiz vardır, dilersek bekletebiliriz de. Dışardan abonemiz olmasını onaylamışsak eğer, beklettiğimiz arkadaşlık istekleri "abonelerimiz" şeklinde görünür. Beklettiğimiz ve sonra onaylarız ya da reddederiz dediğimiz kişileri görebileceğimiz bir adres mevcuttur. Gelen tüm arkadaşlık isteklerini nerede görürüm sorusunun cevabı "https://www.facebook.com/?sk=ff" bağlantısını kullanmaktan geçer. Buradan beklettiğimiz kişileri vs.. görebiliriz. Onayla dediklerimiz arkadaş listemize eklenir, ya da reddedebiliriz bu istekleri.
kaynak

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 17 Haziran 2013 14:10 Sebep: Ek Bilgi.
Bir bildiğim varsa hiç bir şey bilmediğimdir. (: